Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

1. marts 2021Smitten stiger lidt igen

På en uge er smitten steget fra 9 til 25 smittede inden for den seneste uge i Frederikssund Kommune. Læs her ugens coronastatus, der blandt meget andet handler om en ny vaccinationshotline hos kommunen.
Forskellige mundbind ligger på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. marts 2021Hjælp til at finde vej gennem vaccinationsjunglen

Mange borgere har af gode grunde svært ved at få klar besked og støtte til at finde rundt i vaccinationsindsatsen. Derfor sætter Frederikssund Kommune nu øget fokus på at gøre det nemmere for borgerne at finde information om vaccinationerne.
 Vaccineglas og kanyler ligger klar på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

26. februar 2021Haveaffald må ikke afbrændes

Tidligere kunne kommunen give tilladelse til afbrænding af haveaffald i landzone. Det er ikke længere muligt. Der er dog tre undtagelser, som du kan læse om her.
Grene og kvas på en terrasse. Foto: Frederikssund Kommune.

26. februar 2021Livreddere bliver podere

Livreddere fra Frederikssund Kommunes idrætsanlæg skal fremover være med til at løfte den intensiverede corona-testindsats.
Kursister lytter til undervisere. Foto: Frederikssund Kommune.

26. februar 2021Forældre får penge tilbage for SFO og klub

Byrådet har vedtaget, at forældre til børn, der går i SFO eller klub i Frederikssund Kommune, får forældrebetalingen tilbage for den periode, hvor tilbuddene har været lukket på grund af Coronaepidemien.
Tre børn spiller basket ball. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. februar 2021Hundredvis af nye boliger på vej i Vinge

Der er udsigt til mange nye boliger i Vinge i de kommende år efter at Byrådet på mødet den 24. februar godkendte salget af fire storparceller i Vinge. Investorerne vil bygge både andelsboliger, bofællesskaber, lejligheder og dagligvarebutik.
Illustration: Innovater, Nordconsult Arkitektur

25. februar 2021Vi skal tiltrække børnefamilier

En ny strategi for bosætning i Frederikssund Kommune vil fokusere på at tiltrække nye børnefamilier og unge mellem 25 og 40 år til kommunen, og i 2050 skal kommunen være vokset med 20.000 nye indbyggere. Byrådet har netop sendt strategien i seks ugers offentlig høring.
Sejlbåd i fjorden ud for Kulhuse. Foto: Ove J. Nielsen.

25. februar 2021Nye retningslinjer for det gode samarbejde

Frederikssund Kommune har fået nye retningslinjer, der skal understøtte det gode samarbejde mellem pårørende og kommunens medarbejdere på det specialiserede voksenområde og ældreområdet.
To kvinder udendørs. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen