Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

13. juni 2022Bredbåndspuljen åbner igen

Nu åbner Bredbåndspuljen for ansøgninger i 2022. Som noget nyt er der i år mulighed for, at særligt enkeltstående adresser kan søge uden at skulle slå sig sammen med andre.
Netværkskabel tilsluttet pc. Foto: Frederikssund kommune, Kenneth Jensen.

9. juni 2022Familiearrangementer på Blå Flag-strandene

I Kulhuse og Marbæk møder du det Blå Flag, der blandt andet signalerer god badevandskvalitet. Hen over sommeren kan du komme til flere arrangementer på disse strande, som sætter fokus på natur, miljøbevidsthed og bæredygtighed.
Kulhuse Strand. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

8. juni 2022Vær med til at præge den lokale udvikling i Fjordlandet

Arbejdet er i gang for at oprettes en ny lokal aktionsgruppe (LAG) i Lejre og Frederikssund Kommuner. Den nye LAG forventes at uddele støtte på ca. 12,5 mio. kr. i perioden 2023-27. Nu indkaldes der til stiftende generalforsamling og webinar om LAG-arbejdet.
Udsnit af Skuldelev. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

7. juni 2022FOSS køber stor erhvervsgrund i Vinge

Teknologivirksomheden FOSS er på vej til at etablere sig i Vinge. Det står klart, efter at Frederikssund Byråd på mødet den 2. juni godkendte et købstilbud på en 15 ha stor erhvervsgrund i det nordlige Vinge.
Adm. direktør i Foss Kim Vejlby Hansen og borgmester Tina Tving Stauning giver hånd på handlen på grunden i Vinge. Foto Frederikssund Kommune.

7. juni 2022Nyt værested for sårbare unge i Jægerspris

Onsdag den 8. juni åbner et nyt værested for unge i Jægerspris. Værestedet ligger på Parkvej og vil tilbyde unge i alderen 16 til 30 år med udfordringer i livet et trygt sted at komme og mødes med ligesindede.
Kongeegen i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

7. juni 2022Planlægning i gang for nyt børnehus i Vinge

Byrådet har på sit møde den 2. juni besluttet at igangsætte arbejdet med en lokalplan for et nyt multifunktionelt børnehus i Vinge. Samtidig skal der planlægges for placering af en skole i Vinge samt endnu et børnehus.
Illustration med mulige placeringer af et børnehus i Vinge. Grafik: Frederikssund Kommune.

7. juni 2022Masser af sjove ferieaktiviteter

Sommeren 2022 er godt på vej og snart er det sommerferie. Igen i år er der masser af sjove aktiviteter for børn og hele familien rundt omkring i Frederikssund Kommune.
Unge sejler i kajak på fjorden. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

2. juni 2022Ja: 64,8% - nej: 35,2%

Valgbestyrelsen har nu godkendt det endelige valgresultat for Frederikssund Kommune. Et resultat, der ikke adskiller sig væsentligt fra landsresultatet.
En række stemmebokse i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2022Valgstederne er lukket

Valgstederne lukkede kl. 20, og nu er stemmeoptællingen gået i gang. I alt har 23.709 vælgere i Frederikssund Kommune sat et kryds, hvilket giver en valgdeltagelse på 67,77%.
To valgtilforordnede tømmer stemmeurnerne på et bord. Foto: Frederikssund Kommune.