Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

7. september 2022Pas på skolepatruljerne

I september deltager Frederikssund Kommune i kampagnen ”Pas på skolepatruljen” sammen med blandt andre Rådet for Sikker Trafik. Kampagnens formål er, at trafikanterne skal vise mere hensyn til skolepatruljerne og respektere deres vigtige arbejde.
Skolepatrulje hjælper cyklist over vejen. Foto: Rådet for sikker trafik.

6. september 2022Dialogaften i socialpsykiatrien

Socialpsykiatrien i Frederikssund Kommune inviterer til endnu en dialogaften. Denne gang er temaet stigmatisering på baggrund af psykiske lidelser.
To hænder rækker ud efter hinanden.

5. september 2022Klare visioner for Maritimt Center

En bynær, rekreativ og grøn havn for alle. Det er drømmen, som politikerne deler med de maritime foreninger for arealerne omkring Frederikssund Lystbådehavn. Det Maritime Center skal nemlig være et sted, hvor alle har lyst til at komme, uanset om de er aktive på eller ved fjorden.
Illustration af havn med bådene i vandet og havneplads med grønt område, siddepladser og plads til ophold. Illustration: JAJA architects ApS.

5. september 2022Flagdag markeret på Torvet i Frederikssund

Mandag den 5. september er den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Det blev traditionen tro markeret på Torvet i Frederikssund med flaghejsning kl. 8 og efterfølgende taler. Senere bød dagen også på indvielse af en ny veterancafé.
Dannebrog vajer mod en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.

5. september 2022Kom på naturvandring i Græse Ådal

Frederikssund Kommune inviterer nu igen til naturvandring i Græse Ådal. Her kan du høre om kommunens arbejde med pleje og drift af kommunens mange naturperler og grønne områder, og du kan komme med input og idéer til arbejdet.
Græse Ådal med fjorden i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

5. september 2022Veloverstået workshop om handicap- og psykiatripolitikken

Den 17. august 2022 afholdt udvalget for Social og sundhed workshop om revision af kommunens handicap- og psykiatripolitik. Omkring 35 deltagere drøftede, hvad kommunen skal have fokus på i forhold til handicap- og psykiatriområdet.
Hænder holder om hinandens håndled og skaber en cirkel.

2. september 2022Færgen Columbus fejrer 75-års fødselsdag

Færgen M/F Columbus, der sejler mellem Kulhuse og Sølager, kan i år fejre 75-års fødselsdag. Det bliver markeret med en fejring på havnen i Kulhuse fredag den 23. september.
Færgen Columbus i Kulhuse Havn. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.