Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

27. september 2022Naturpleje ved Kignæs Havn

Opdateret: Arbejdet er udsat indtil videre på grund af regn.

Frederikssund Kommune vil udføre naturpleje på det tilgroede strandengsareal ved Kignæs Havn. Naturplejen vil bestå i, at en skovningsmaskine fælder og bortkører alt træ- og buskopvækst på arealet.
Oversigtsbillede af området ved Kignæs Havn, hvor det omtalte areal er markeret. Grafik: Frederikssund Kommune.

26. september 2022Reboot er det nye mødested

Tidligere på måneden blev et nyt mødested for psykisk sårbare borgere officielt åbent på Parkvej i Jægerspris. Stedet skal skabe mulighed for samvær, fællesskab og aktiviteter for brugerne.
Formanden for Social og sundhed, Anne Sofie Uhrskov (V) klipper den røde snor ved indvielsen. Også borgmester Tina Tving Stauning (A) og medlem af Social og sundhed Majbritt Møller Nielsen (D) deltog ved åbningen. Foto: Frederikssund Kommune.

23. september 2022Columbus blev fejret

Flere hundrede mennesker var mødt frem på havnen i Kulhuse fredag den 23. september for at fejre færgen Columbus 75-års fødselsdag.
M/F Columbus. Foto: Frederikssund Kommune.

20. september 2022Lokalplan for nye boliger i Vinge i høring

På et areal sydvest for Fællesmagasinet i Vinge skal der opføres et andelsboligfællesskab samt rækkehuse. Lokalplanen er nu i høring indtil den 24. oktober.
Skitse over lokalplanområdet.

20. september 2022Dialogmøde om frivilligt socialt arbejde

Udvalget Social- og sundhed inviterer frivillige organisationer, grupper og foreninger, der arbejder med frivilligt socialt arbejde i Frederikssund Kommune til dialogmøde.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

19. september 2022Bred budgetaftale indgået – Sammen om Frederikssund

Søndag den 18. september er der indgået budgetaftale for årene 2023 – 2026 mellem Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, Fjordlandslisten, Socialistisk Folkeparti, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Enhedslisten, Radikale Venstre, Liberal Alliance og Charlotte Drue Aagaard (løsgænger).
Borgmester Tina Tving Stauning med forhandlerne.

19. september 2022Covid vaccinationer i gang igen

Sundhedsmyndighederne har sat gang i endnu en vaccineindsats mod covid-19, så vi trygt kan gå vinteren i møde. I første omgang vaccineres ældre borgere.
Illustration af Coronavirus. Grafik: Pixabay.

16. september 2022Save the date – Erhvervskonference 2022

I 2022 er Frederikssund Kommune klar med en Erhvervskonference og et spændende program, som byder på oplæg om både grøn omstilling og arbejdskraft – med god plads til netværk.
Person svejser.

13. september 2022Hvem fortjener Handicapprisen 2022?

Hvert år uddeler Frederikssund Byråd en handicappris til en person, organisation, forening, virksomhed eller sted, der har ydet en særlig indsats for personer med handicap. Nu er det blevet tid til at finde en vinder af Handicapprisen 2022.