Frederikssund Kommunes logo
26. april 2021

Ny overdækning indviet

Frederikssund Tennisklubs baner ligger naturskønt under bøgetræerne på Kalvøen. Men det er ikke kun tennisspillerne, der synes, det er en smuk ramme for tennis og det sociale fællesskab. Også Kalvøens store kolonier af råger nyder området, og det har betydet, at ophold på klubbens terrasse har været plaget af efterladenskaber fra fuglene.

Fik 270.000 kr. i støtte

Derfor søgte Frederikssund Tennisklub om et tilskud til en terrasseoverdækning, der kunne muliggøre hyggeligt samvær både før og efter tennisaktiviteterne uden generende fugleklatter. I 2020 besluttede Fritids- og Kulturudvalget så at bevilge det ønskede tilskud på 270.000 kr. fra idræts- og spejderfacilitetspuljen.

Klubben indviede banerne søndag den 25. april i forbindelse med deres standerhejsning, hvor formand Jesper Friese, sammen med borgmester John Schmidt Andersen og formanden for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg klippede snoren til den flotte og tiltrængte opgradering.

 Snoren klippes til den nye overdækning. Fra venstre: formanden for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg, formanden for Frederikssund Tennisklub, Jesper Friese og borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Frederikssund Tennisklub.Snoren klippes til den nye overdækning. Fra venstre: formanden for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg, formanden for Frederikssund Tennisklub, Jesper Friese og borgmester John Schmidt Andersen.

Formanden for tennisklubben Jesper Friese holder tale ved indvielsen. Foto: Frederikssund Tennisklub.Formanden for tennisklubben Jesper Friese holder tale ved indvielsen. 

Fotos: Frederikssund Tennisklub.