Frederikssund Kommunes logo
5. maj 2021

Sådan åbner kultur, idræt og skoler fra 6. maj

Flere fritids- og kulturtilbud samt skolerne kan genåbne fra 6. maj. I Frederikssund Kommune vil skolerne dog først byde alle elever velkommen fra mandag den 10. maj.

For at være helt forberedt på at alle elever igen kommer i skole, er det blevet besluttet, at skoleeleverne venter med at vende helt tilbage til mandag den 10. maj. Forældre og elever vil få nærmere besked om dette fra skolerne.

Også i fritids- og kulturlivet kan man se frem til en yderligere genåbning. Her kan indendørs idræt genoptages for alle aldre, dog er kontaktsport for alle mellem 18 og 70 år undtaget. Er man fyldt 18, skal man kunne fremvise coronapas. Indendørs idræt følger det indendørs forsamlingsloft på 25 personer. Der er endnu ikke kommet helt klare retningslinjer fra Kulturministeriet. Så snart retningslinjerne er på plads, vil foreningerne blive orienteret om disse og sørge for, at medlemmerne også får besked.

Svømmehallerne åbner igen fra 8. maj, og også her skal der fremvises coronapas, hvis man er 18 år eller ældre. Da der skal være personale nok til at tjekke coronapas, sikre ekstra rengøring med mere, vil der være ændringer i svømmehallernes åbningstider, således at de to svømmehaller ikke har åbent samtidig. Følg med på Frederikssund Idrætsanlægs hjemmeside.

Det indendørs forsamlingsforbud hæves til 25 personer, og det udendørs forsamlingsforbud hæves til 75 personer fra den 6. maj.

Der åbnes desuden for teatre og biografer i denne runde af genåbningen.

Legende børn i den nye svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune,, Kenneth Jensen.Legende børn i den nye svømmehal i Frederikssund.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.