Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

29. juni 2021Gratis overfart på Columbus

Også i år bliver der givet tilskud til færgebilletterne, så nogle af sommerens rejsende kan rejse gratis med færgen Columbus mellem Kulhuse og Sølager.
Færgen Columbus sejler ud fra Kulhuse Havn. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. juni 2021Gratis handicapkørsel i sommeren

Er du bevilget handicapkørsel kan du fra 1. juli og frem til og med 31. august få bevilget to gratis kørsler på op til 50 kilometer.
Ældre kvinde i rullestol skubbes frem af en anden yngre kvinde. Begge smiler og solen skinner fra en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. juni 2021Realdania giver 750.000 kr. til kystbeskyttelse

Foreningen Realdania har sammen med Kystdirektoratet netop uddelt i alt 10 mio. kr. til kystbeskyttelsesprojekter i 10 kommuner i Danmark. Frederikssund Kommune har modtaget 750.000 kr.
Marbæk Stand. Foto: Frederikssund Kommune.

28. juni 2021Godt trafikforlig for Frederikssund

Det netop indgåede forlig på Christiansborg om infrastruktur er godt for Frederikssund Kommune. Det slår borgmester John Schmidt Andersen (V) fast, selvom han ikke er tilfreds med tidsplanen.
Kronprinsesse Marys Bro. foto: Frederikssund Kommune.

28. juni 2021Cykel p-pladser ved Vinge Station godkendt

På Byrådets møde den 24. juni blev et skitseprojekt til 171 cykelparkeringspladser ved Vinge Station godkendt. Dermed kommer der både særlige tyverisikre stativer samt mulighed for opladning af elcykler.
Vinge Station med parkeringspladser på begge sider. Foto: Frederikssund Kommune.

28. juni 2021Udsigt til flere parcelhuse i Vinge

Frederikssund Kommune modtager jævnligt henvendelser om muligheden for at bygge eget hus i Vinge. Derfor har Byrådet besluttet, at der skal laves et oplæg til en ny udstykning til ca. 50 parcelhuse i Vinge.
Arealet mellem Fællesmagasinet og St. Rørbæk og Snostrup. Foto: Frederikssund Kommune.

26. juni 2021Normale studenter i en unormal tid

Det har ikke været en helt normale studietid for dette års studenter hvor næsten et helt år har været med hjemsendelse og fjernundervisning. Fredag og lørdag kunne de dog alle – på næsten helt normal vis – springe ud og op på studentervognene.
Der blev også tid til et selfiemoment under talerne. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.