Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

26. juni 2021Normale studenter i en unormal tid

Det har ikke været en helt normale studietid for dette års studenter hvor næsten et helt år har været med hjemsendelse og fjernundervisning. Fredag og lørdag kunne de dog alle – på næsten helt normal vis – springe ud og op på studentervognene.
Der blev også tid til et selfiemoment under talerne. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

25. juni 2021Entreprenør til Kultur- og Havnebadet skal nu findes

Byrådet har på deres møde den 24. juni 2021 godkendt den videre proces med realiseringen af Kultur- og Havnebadet i Frederikssund. Det indebærer blandt andet, at projektet snart kommer i udbud for at finde en totalentreprenør.
Illustration af hvordan Kultur- og Havnebadet kommer til at se ud. Illustration: Christensen og Co.

25. juni 2021Bosætningsstrategi endeligt vedtaget

På Byrådets møde torsdag den 24. juni blev Bosætningsstrategi 2050 endeligt vedtaget. Dermed kan arbejdet med handlingsplanen, som skal implementere strategien, gå i gang.
Sejlbåd i fjorden ud for Kulhuse. Foto: Ove J. Nielsen.

24. juni 2021Keld og Hilda underholder

Torsdag den 24. juni var ikke en helt almindelig dag på omsorgscenteret Nordhøj i Skibby. Her var der nemlig besøg af den kendte duo Keld og Hilda, der oplagt underholdt beboerne. Og turnéen fortsætter til kommunens øvrige omsorgscentre i de kommende dage.
Keld og Hilda underholder på Nordhøj i Skibby. Foto: Frederikssund Kommune.

23. juni 2021Center for Familie og Rådgivning får ny og velkendt chef

Det bliver et velkendt ansigt, der fra 1. juli 2021 bliver chef for Center for Familie og Rådgivning. Et enigt ansættelsesudvalgt har nemlig besluttet at ansætte afdelingsleder for Myndighedsområdet Laila Lunddorf i stillingen.