Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

4. december 2020Coronaen spreder sig i Frederikssund Kommune

Smittetallene for Frederikssund Kommune stiger fortsat. Husk at kommunen stiller isolationsfaciliteter til rådighed for borgere, der ikke har mulighed for at isolere sig i eget hjem.
Statens Serum Instituts kort over smittetallet i Frederikssund Kommune den 4. december 2020.

4. december 2020Lokal kunstner skal lave kunstværk til den nye svømmehal

I foråret 2020 besluttede Fritids- og Kulturudvalget, at de ønskede et kunstværk ved den nye svømmehal. Derfor blev en skitsekonkurrence sat i gang, og seks kunstnere har budt ind. Den endelige vinder er nu fundet.
Indersiden af Daniels Olivares skulptur, hvor man kan se mosaikkerne. Foto: Frederikssund Kommune.

4. december 2020Få besøg af plejen på en skærm

Som noget nyt tilbyder Frederikssund Kommune nu ældre, der modtager hjælp fra hjemmeplejen eller sygeplejen, at de kan få besøg via en skærm. Det kan gøre hverdagen lettere for den ældre og frigiver tid for døgnplejen.
Carl Kirketerp-Møller ved sin tablet. Foto: Frederikssund Kommune, Heidi Poulsen.

3. december 2020Bedre cykelforhold på J. F. Willumsens Vej

Vejdirektoratets entreprenører har arbejdet på at forbedre forholdene for cyklister i tre lyskryds langs J. F. Willumsens Vej i Frederikssund. Det arbejde er nu gennemført, så det fremover bliver nemmere og mere sikkert at krydse vejen for de bløde trafikanter i Frederikssund.
Lyskrydset Askelundsvej/J.F. Willumsens Vej. Foto: Frederikssund Kommune.

3. december 2020Aftale om egnsteater er underskrevet

Når en egnsteateraftale skal underskrives i en coronatid, må man være lidt opfindsom. Og det var de på Parkteatret, da bestyrelsesformanden og borgmesteren satte deres underskrifter på aftalen.
Formand for Parkteatrets bestyrelse, Lene Struck-Madsen skriver under, mens borgmester John Schmidt Andersen ser på. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup.

1. december 2020Ny chefgruppe på plads

På baggrund af udviklingsprojektet ”Sammen om Frederikssund” er der sket en række organisatoriske justeringer i Frederikssund Kommune. Med besættelsen af fem chefstillinger er den nye chefgruppe nu på plads.
Hovedindgangen på Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund Kommune.

1. december 2020Midlertidige besøgsrestriktioner indføres

Grundet stigningen i smittetallet har Styrelsen for Patientsikkerhed påbudt Frederikssund Kommune omgående at indføre besøgsrestriktioner for omsorgscentre med mere.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay

27. november 2020Fortsat stigende smittetal

I den seneste uge er i alt 50 borgere konstateret smittet med Covid-19 i Frederikssund Kommune. Selv om smitteniveauet har været stigende ligger Frederikssund Kommune dog lavere end resten af hovedstadsområdet.
Udsnit af Statens Seruminstituts danmarkskort over smitteudbredelsen. Kilde: Statens Seruminstitut.

27. november 2020Tre centrale storparceller udbydes nu i Vinge

Tre stationsnære storparceller til etagebyggeri er netop udbudt i Vinge. De tre parceller giver mulighed for sammenlagt 15.992 etagemeter boligbyggeri med mulighed for detail i stueplan.
De tre storparceller ligger lige syd for Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

26. november 2020Baderum lukket efter fund af legionella

I forbindelse med en forebyggende screening har Frederikssund Kommune den 26. november konstateret forekomst af legionella i to kommunale idrætsfaciliteter. Der er derfor lukket for badefaciliteterne de pågældende steder.