Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

5. november 2020Mobil testenhed kommer til Frederikssund Kommune

Fra mandag den 9. november til søndag den 15. november kan man blive testet for coronavirus i regionens mobile testenhed, der besøger fire forskellige steder i Frederikssund Kommune.
En person testes for corona. Foto Lars Wallin.

3. november 2020Fuld gang i nye anlæg på idrætsområdet

I maj måned besluttede Byrådet at fremrykke en række anlægsinvesteringer på idrætsområdet. Og arbejdet med blandt andet ny boldbane i idrætsbyen og aktivitetsbånd i Jægerspris er allerede i fuld gang.
Maskiner i gang med gravearbejdet ved det kommende aktivitetsbånd. Foto: Frederikssund Kommune.

2. november 2020Vinge bliver stationsby

Fra 14. december kan Vinge kalde sig stationsby. Her åbner Banedanmark nemlig Vinge Station og med en ny busrute får stationen et opland helt til Skibby i Hornsherred.
Vinge Station set fra sydsiden. Foto: Frederikssund Kommune.

2. november 2020Frivillige tilbyder hjælp til coronaramte

Et netværk af frivillige under Røde Kors står klar til at hjælpe personer, som er i selvisolation eller karantæne i forbindelse med Corona, med indkøb eller andre praktiske ting.
To kvinder i samtale. Foto: Kenneth Jensen

30. oktober 2020Omstillingspulje til erhvervslivet

En ny national pulje giver nu mulighed for tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Puljen åbner for ansøgninger den 30. oktober.
Grafik, der viser støttemuligheder efter virksomhedsstørrelse. Grafik: Erhvervshus Hovedstaden.

29. oktober 2020Ny bibliotekschef begynder 15. november

Bibliotekerne i Frederikssund Kommune kan snart byde velkommen til den nye bibliotekschef. Det bliver 54-årige Mette Jonstrup, der har stor erfaring med kulturlivet og biblioteksverdenen fra tidligere stillinger.
Indgangen til biblioteket i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

28. oktober 2020Handling bag Erhvervs- og Vækstpolitikken

Vækstudvalget har vedtaget en handleplan for Erhvervs- og Vækstpolitikken, der rummer en lang række indsatser, som er baseret på de temaer, politikken indeholder. Dermed er der nu lagt en køreplan for hvordan Erhvervs- og Vækstpolitikkens målsætninger skal indfries.
Metalarbejder svejser iført svejsebriller. Foto: Frederikssund Kommune.

26. oktober 2020Unge fra Campus kan få plads i ungdomsboliger

Fremover får Campus Frederikssund mulighed for at indstille unge, som passer i målgruppen, til Ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund, såfremt der er ledige lejemål. Det besluttede Økonomiudvalget på sit møde onsdag den 22. oktober.
Ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

22. oktober 2020Viden om demens - kursus for pårørende

Nu er der igen mulighed for at deltage i det tværkommunale kursus i viden om demens. Her får du viden om, hvordan du tackler de mange problemstillinger en familie bliver ramt af, når de er pårørende til en person der er demensramt.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.