Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

26. november 2020Trafiksikkerheden forbedres på Marbækvej

På byrådsmødet den 25. november blev det besluttet at bevilge 900.000 kr. til en række tiltag - herunder et 3D-fodgængerfelt, der skal forbedre trafiksikkerheden på Marbækvej.
Marbækvej set fra syd mod nord. I forgrunden ses Ørnestens Vænge og Gyldenstens Vænge. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

25. november 2020Dialogmøde om boliger ved Færgevej

Frederikssund Kommune inviterer nu interesserede til et digitalt dialogmøde den 14. december om lokalplanforslag 133 for boliger ved Borgervænget/Færgevej i Frederikssund.
Den oprindelige skitse over planlagt bebyggelse ved Færgevej/Borgervænget. fra høringen af lokalplanen i foråret

24. november 2020Demonstration af fyrværkeri

Frederikssund Ungdomsskole og gadeteam laver hvert år en demonstration af fyrværkeri for folkeskolernes 5. klasser. I år foregår det i perioden den 30. november til den 14. december.
Fyrværkeri. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

20. november 2020Antallet af smittede stiger fortsat

Smittetrykket er stigende i Frederikssund Kommune og det har det efterhånden været i den seneste måned. Trods stigningen ligger kommunen lavere end flertallet af kommuner nord for København.
Udsnit af smittekortet med Frederikssund Kommune i fokus.

18. november 202010 millioner til 1000 nye fællesskaber

Foreninger og frivillige organisationer kan nu søge penge til at skabe nye fællesskaber gennem aktiviteter til borgere over 21 år, som mærker konsekvenserne af Corona-pandemien i form af ensomhed.

17. november 2020Villum Fonden giver 6,7 millioner til MakerVærket

Villum Fonden har besluttet at støtte MakerVærket i Frederikssund Kommune med 6,7 millioner kroner. Pengene bruges på teknologi, materialer, udvikling af undervisningsmaterialer med mere.
Elever fra 9. klasse arbejder i MakerVærket og prøver at finde løsningen på, hvordan fremtidens pause skal se ud. Foto: Frederikssund Kommune.

16. november 2020Ny plan sætter fokus på børns sundhed

Tæt samarbejde med jordemødrene, styrket ammerådgivning og åbent hus er nogle af de initiativer, der i de kommende år skal skabe grobund for en sundere opvækst for kommunens børn.
Barn holder voksen i hånden. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2020Mange bliver testet i mobilt testcenter

Langt over 1000 borgere har de seneste dage benyttet muligheden for at blive testet for corona i regionens mobile testenhed, som i øjeblikket besøger Frederikssund Kommune. Læs mere her om den aktuelle coronasituation i Frederikssund Kommune.
En person foretager en coronatest. Foto: Lars Walin.

10. november 2020Gammel svømmehal er nu tømt

Frederikssund Svømmehal på Odinsvej i Frederikssund er nu tømt for vand og udstyr. Dermed er mere end 50 års svømning slut på denne adresse, der oprindeligt åbnede som friluftsbad.
Tomt svømmebassin i den gamle svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.