Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

25. marts 2021Mere affald skal genanvendes

Byrådet har netop godkendt Teknisk Udvalgs indstilling om sortering og indsamling af affald hos borgerne. De kommende ændringer betyder flere affaldsspande og mere sortering.
Elektronikaffald. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. marts 2021Willumsens Museum kan nu søge fonde

På Byrådets møde den 24. marts bakkede et enigt Byråd op om, at Willumsens Museum søger eksterne fondsmidler til at opgradere museets faciliteter, så publikum kan få endnu mere ud af deres besøg.
Gæster ser på skulpturer på Willumsens Museum. Foto: Elisabeth Tuxen

24. marts 2021’Agent’ og ’Chief’ på plads: Skal gøre MakerVærket levende

På Campus Frederikssund er kommunens spritnye MakerSpace – kaldet MakerVærket – færdigbygget og klar til brug. Nu er det næste vigtige skridt taget, da konceptets to nøglemedarbejdere er fundet - nemlig en ’Maker Agent’ og en ’Chief Maker’, som begge starter den 1. april.
Elev viser Makerværket frem. Foto: Frederikssund Kommune.

23. marts 2021Olieudslip ved Kyndbyværket

Tirsdag eftermiddag er Frederikssund Kommune blevet orienteret om et olieudslip fra Kyndbyværket. Udslippet vurderes at være på ca. 1000 liter.
Olie i tang ved kysten. Foto: DMR.

23. marts 2021Lån en stadeplads

Frederikssund Kommune råder over et antal stadepladser, som det er gratis at gøre brug af om lørdagen. Man skal blot ansøge om det på kommunens hjemmeside.
Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

22. marts 2021Fra indtryk til udtryk

Seks børnehuse kan i den næste halvanden måneds tid se frem til at få besøg af en danser, der skal lave fem workshops med fokus på bevægelse og følelser.
Børn fra Børnehuset Maglehøj danser til historien i børnebogen Fru Strid. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

22. marts 2021Smitten er stabil

I Frederikssund Kommune har smitteniveauet været stabilt i nogen tid med ca. 20 nye smittede pr. uge. Testcenteret på Odinsvej har på knap en uge testet 4000 personer, men der er kapacitet til mere. Læs ugens coronastatus her.
Person holder to vaccineglas i hånden. Foto: Frederikssund kommune, Kenneth Jensen.

17. marts 2021Kommuner styrker presset for en hel motorvej

Egedal, Ballerup og Frederikssund Kommune ønsker sig en motorvej, der går hele vejen til Frederikssund. Derfor søsatte de kampagnen #halveløsninger forud for forårets trafikforhandlinger. Nu styrker de kampagnen med et klistermærke til bilerne.
Klistermærke med halv motorvej sættes bag på bil. Foto: Frederikssund Kommune.

16. marts 2021Kunstgræsbaner er et hit hos foreningerne

En ny kunstgræsbane er etableret ved idrætsbyen og den slidte kunstgræsbane på Kalvøen er blevet renoveret. Banerne har stået klar i nogen tid, og nu er de også blevet officielt indviet.
To drenge træner foldbold på den nye kunstgræsbane på Kalvøen i Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.