Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

15. marts 2021Status på Corona uge 11

De seneste syv dage er 21 borgere i Frederikssund Kommune konstateret smittet med Covid-19. Det er en lille stigning. Få ugens coronastatus.
Sygeplejerske gør vaccine klar. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

12. marts 2021Landmænd kan få frø til faunastriber

Frederikssund Kommune er med i et projekt om etablering af bælter af beplantning på landbrugsarealer – faunastriber. Derfor kan landmænd i kommunen nu søge om at få frø til såning.
Billedcollage med en række forskellige planter herunder, Cikorie, Kornblomst og Røllike. Foto: Nordsjællands Landboforening.

11. marts 2021Adspredelse i en coronatid

Beboerne på Tolleruphøj fik sig torsdag eftermiddag en velfortjent oplevelse i form af en koncert med musiker og skuespiller Anders Ahnfelt-Rønne. Koncertturneen fortsætter rundt til alle omsorgscentrene i kommunen.
Pianist Anders Ahnfeldt-Rønne og cellist Kirstine Elise Pedersen spiller for beboerne på Tolleruphøj. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

8. marts 2021Flere flytter til Frederikssund Kommune

Antallet af tilflyttere, som valgte at bosætte sig i Frederikssund Kommune i 2020 var det højeste siden kommunen blev dannet i 2007. En ny bosætningsstrategi skal sætte yderligere turbo på tilflytningen.
En person ror kajak mod solnedgangen. Foto: Emil Kuhlmann.

8. marts 2021Smitten faldet lidt igen

De seneste syv dage er 16 borgere i Frederikssund Kommune konstateret smittet med Covid-19. Det er et fald, og samtidig er testkapaciteten øget. Læs ugens coronastatus her.
Nyt kviktestcenter i den gamle svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

5. marts 2021Nye faglokaler sætter høj standard

I slutningen af 2020 havde håndværkerne travlt med at renovere faglokaler på Ådalens Skole. De opdaterede lokaler sætter nu en høj standard for undervisningen og er netop taget i brug til glæde for både elever og lærere.
Det nye lokale til madkundskab er taget i brug til stor glæde for elever og lærere. Foto: Frederikssund Kommune.

4. marts 2021Nye fællesskaber med Boblberg

Savner du nogen at gå en tur med? Eller vil du gerne lave en læsegruppe? Måske vil du bare gerne finde nogen at snakke med? Så kan Boblberg hjælpe dig med at finde nye fællesskaber.
Boblberg fyldt med bobler.

3. marts 2021Lær fluebinding med Fishing Zealand

Fishing Zealand har ved tidligere lejligheder arrangeret masser af hyggelige fluebindingsaftener, men da det ikke er muligt at mødes fysisk grundet Covid-19, bliver der i stedet udgivet en række videoer om fluebinding.
Mand ved arbejdsbord med grej til fluebinding. Foto: Fishing Zealand.