Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

10. maj 2021Husk at lade dig teste

Med endnu mere genåbning er det fortsat vigtigt, at man husker at lade sig teste. Det er nemlig med til at holde smitten under kontrol og bryde smittekæderne tidligt.
Mundbind og masker. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

7. maj 2021Dans, bevægelse og leg i børnehøjde

Mere end 70 børn fordelt på seks børnehuse har igennem fem workshops danset en bog sammen med en professionel danser. Det har givet masser af gode oplevelser med dans, bevægelse og historiefortælling.
To piger og en dreng er koncentrerede og glade i dansen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2021Idrætsanlæg er blevet miljøcertificeret

Frederikssund Idrætsanlæg er blevet certificeret som Green Sport Facility. Certificeringen handler om miljø og bæredygtighed, og den gælder samtlige anlæg som Frederikssund Idrætsanlæg driver og administrerer.
Diplomer for miljøcertificering af Frederikssund Hallerne, Frederikssund Idrætsby og Kignæshallen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2021Sorterer du papiraffaldet rigtigt?

Papiraffald kan genanvendes, men forkert sortering betyder at en masse papir ikke bliver genanvendt. Her kan du med et lynkursus få opdateret din viden om papirsortering.
Genbrugsbeholdere i Kulhuse. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. maj 2021Sådan åbner kultur, idræt og skoler

Flere fritids- og kulturtilbud samt skolerne kan genåbne fra 6. maj. Skolerne er klar til alle elever fra 10. maj, og svømmehallerne åbner dørene den 8. maj.
Legende børn i den nye svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune,, Kenneth Jensen.

3. maj 2021Velkommen tilbage til skolepatruljerne

Nu kan du igen se skolepatruljer med gul vest og refleksskilte på skolevejene. Efter et særligt år med Corona-restriktioner og lukkede skoler er Frederikssund Kommune og politiet klar med en særlig overraskelse, der skal byde skolepatruljeeleverne velkommen tilbage.
Skolepatruljen sikrer fodgængernes sikkerhed, når de krydser vejen. Foto: Frederikssund Kommune.

3. maj 2021Mange er vaccineret

Det aktuelle smitteniveau er det samme som for en uge siden. Samtidig er Frederikssund Kommunes borgere godt med i forhold til vaccinationer.
Udsnit af danmarkskort med angivelse af smittetryk. Grafik: SSI.

29. april 2021Frederikssund Kommune med i naturkonkurrence

Frederikssund Kommune tilmelder sig nu den landsdækkende konkurrence ”Danmarks vildeste kommune” udskrevet af Miljøministeriet. Det blev besluttet på byrådsmødet onsdag den 28. april.
Vilde blomster i vejgrøft i Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

29. april 2021Svømmehal nomineret til Årets Idrætsbyggeri

Den nye svømmehal i Frederikssund er nomineret til Årets Idrætsbyggeri 2021. Det er svømmehallens flotte bygning og placering, der er med til at nominere den til prisen sammen med fire andre nye idrætsbygninger i Danmark.
Det store bassin i den nye svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.