Frederikssund Kommunes logo
3. marts 2022

Få gode råd til forældresamarbejdet efter skilsmisse

Forældre til børn i alderen 0 til 18 år i Frederikssund Kommune kan gratis, i forbindelse med skilsmisse, få gode råd, vejledning og støtte på den digitale platform ”Samarbejde efter skilsmisse”.

Den digitale platform tilbyder forløb med information, viden og praktiske værktøjer, som hjælper og støtter i arbejdet med den fortsatte relation mellem forældre efter en skilsmisse. Derudover er der også fokus på at forstå børnenes reaktioner, samt hjælp til hvordan man kan støtte børnene både under og efter en skilsmisse.

På ses.dk ligger der 18 moduler at fordybe sig i. De er fordelt under temaerne ’Dig selv’, ’Børnene’ og ’Samarbejdet’. Derudover er der 12 timers guidede lektioner og 147 brugbare øvelser.

Står du midt i en skilsmisse og har brug for gode råd og vejledning til at komme bedst muligt igennem den, kan Samarbejde efter skilsmisse være en hjælp for dig. Du opretter dig som bruger ved at vælge Frederikssund Kommune, vælge hvad der bedst beskriver din situation. Herefter kan du oprette dig som bruger og få gratis adgang til platformen.

Pige holder i hånd med forældre.