Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

28. maj 2021Flere grunde solgt i Vinge

Virksomheden Innovater indgik i februar købsaftale med Frederikssund Kommune om en af de stationsnære storparceller i Vinge. Nu har Byrådet på mødet den 26. maj accepteret endnu et købstilbud fra Innovater, som ønsker at bygge yderligere 145 boliger nær Vinge Station.
Visualisering af Innovaters kommende byggeri i syv etager i Vinge. Visualisering; Norconsult arkitektur.

28. maj 2021Frederikssund Havn skal være kulturhavn

Tre udvalgsformænd tager nu initiativ til en proces, der skal skabe udvikling og mere liv på havnen i Frederikssund. Havnen skal – med hjælp fra borgere, foreninger mv. – udvikles til en kulturhavn.
Havnen i Frederikssund på en solskinsdag. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

27. maj 2021Et kunstværk bliver til

Den 26. maj var en stor dag for den lokale billedhugger Daniel Olivares, der er nået til en vigtig milepæl i udførelsen af hans kunstværk foran den nye svømmehal i Frederikssund. Her blev de fire store marmorblokke nemlig blev monteret.
Daniel Olivares foran model af kunstværket og ved at fortælle om det. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

27. maj 2021Genåbningen skal godt i gang

I maj og juni måned skal de politiske udvalg i Frederikssund Kommune vurdere, hvordan der kan gøres en særlig indsats for at understøtte genåbningen af samfundet. Formålet er at lave en samlet pakke af initiativer, der kan sikre, at lokalsamfundet hurtigt kommer på omgangshøjde igen.
Hovedindgangen ved rådhuset i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

27. maj 2021Tre riddere af Dannebrog

Inden onsdagens byrådsmøde begyndte overrakte kommunaldirektør Torben Kjærgaard Dannebrogordenens Ridderkors til tre byrådsmedlemmer.
Fra venstre Morten Skovgaard, John Schmidt Andersen og Tina Tving Stauning med blomster og ridderkors. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

26. maj 2021Rådgivningshuset skal flytte til Lundevej

Frederikssund Kommunes rådgivningshus på Kilde Alle 7 i Frederikssund skal flytte til Lundevej 13. Det blev besluttet på Social- og Sundhedsudvalgets seneste møde.
Indgangen til det nuværende Rådgivningshus på Kilde Alle. Foto: Frederikssund Kommune.

21. maj 2021Rejsegilde for Børnehuset Gyldensten

Børnehuset Gyldensten begynder at tage sin form og man kan nu virkelig fornemme, hvilken bygning der kommer til at huse alle de børn, der kommer til at bruge huset.
Tagspær på Børnehuset Gyldensten. Foto: Frederikssund Kommune.