Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

21. maj 2021Rejsegilde for Børnehuset Gyldensten

Børnehuset Gyldensten begynder at tage sin form og man kan nu virkelig fornemme, hvilken bygning der kommer til at huse alle de børn, der kommer til at bruge huset.
Tagspær på Børnehuset Gyldensten. Foto: Frederikssund Kommune.

21. maj 2021Ønske om flere tests og vaccinationer

Borgmester John Schmidt Andersen har sendt et brev til formanden for Region Hovedstaden med ønske om en udvidelse af kapaciteten for både tests og vaccinationer i Frederikssund Kommune. Læs brevet her.
Vaccination gives i arm. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

21. maj 2021Ferie i Frederikssund

Der er sol forude og snart står sommerferien for døren. Sommeren er fyldt med sjove aktiviteter, som du kan få et overblik over på en helt ny hjemmeside.
 Person på løbehjul på en skaterbane. Foto: Frederikssund Kommune.

21. maj 2021E-sportklub indvier nye lokaler

Med tilskud fra både Folkeoplysningsudvalget og Fritids- og Kulturudvalget har Frederikssund Esport indkøbt udstyr og indrettet nye lokaler på Heimdalsvej i Frederikssund. Den officielle indvielse fandt sted torsdag den 20. maj.
Dreng spiller e-sport på en computer. Foto: Frederikssund Kommune.

17. maj 2021Pårørendegrupper åbner igen

Nu begynder Frederikssund Kommunes pårørendegrupper for ægtefæller til demensramte igen. Det foregår på Østergården den tredje onsdag i hver måned.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.

17. maj 2021Genåbning giver stigende smitte

Genåbningen af samfundet kan aflæses direkte i antallet af nye smittede med Covid-19. I Frederikssund Kommune er der konstateret 57 nye smittede på en uge. Der er dog stadig langt til risiko for nedlukning af kommunen. Læs ugens coronastatus her.
Kø ved testcenteret på Lundevej i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

12. maj 2021Digital hjælp til SMV’er

Små og mellemstore virksomheder kan nu søge puljemidler til digital omstilling af virksomheden. Der åbnes for ansøgning den 26. maj, og interesserede har 48 timer til at indsende ansøgningen.
Fingre på tastatur. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

10. maj 2021Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, hvor cyklister og bilister møder hinanden hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagneplakat i vejsiden. Foto: Frederikssund Kommune.

10. maj 2021Nye møbler styrker læringsmiljøer på skolerne

Med fremrykningen af anlægsinvesteringer i 2020 blev det muligt at købe nyt inventar til folkeskolerne i Frederikssund Kommune. Der er købt møbler med mere for næsten 10 millioner kroner til stor glæde for både elever og medarbejdere.
Nye borde og stole i klasserne på Fjordlandsskolen. Foto: Frederikssund Kommune.