Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

25. oktober 2022Erhvervsliv med hang til kultur

Frederikssund Kommune er en spændende erhvervskommune. Dette vidner det alsidige erhvervsliv om. I kommunen er der er plads til virksomheder inden for alskens brancher, og ofte er det forbindelsen mellem brancherne, som giver gode synergier og en sund forretning.
Udlejningskompagniet. Fra venstre: Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed, Mie Helene Andresen, Rinardo Tedaldi, borgmester Tina Tving Stauning og Ulla Tedaldi. Foto: Frederikssund Kommune.

24. oktober 2022Erhvervskonferencen 2022 udskydes

Grundet folketingsvalget d. 1. november er Erhvervskonferencen udskudt. Erhvervskonferencen vil dermed ikke blive afholdt d. 1. november 2022.
Mand svejser iført svejsebriller. Foto: Frederikssund Kommune.

14. oktober 2022Elever lærer at blive makere

Hvad vil du være, når du bliver stor? Ikke mange børn i skolen kan give et sikkert svar på det spørgsmål. Derfor bliver børnene uddannet til at lære på mange forskellige måder gennem praktiske opgaver i Makerværket.
Robotten Dash. Foto: Frederikssund Kommune.

14. oktober 2022Præmier til cykelglade børn

Alle Børn Cykler er en landsdækkende cykeldyst, hvor det gælder for skoleklasser om at have flest cykeldage. Torsdag blev der delt præmier ud til vinderklasserne.
1. A på Frederikssund Private Realskole. Foto: Frederikssund Kommune.

12. oktober 2022Pulje til frivilligt socialt arbejde

Der er ansøgningsfrist til puljen til frivilligt socialt arbejde - §18-puljen – den 1. november. Alle frivillige foreninger, sammenslutninger mv. kan søge puljen.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colurbox.

11. oktober 2022En god madpakke skaber sund balance

Et godt børneliv handler om mange forskellige ting, for eksempel tid til leg, omsorg, læring og udvikling. Men det handler også om sundhed, bevægelse, ordentlig mad og kropsforståelse. Det sætter projektet Børneliv i sund balance fokus på.
Elever fra 2. klasse vælger gnavegrønt. Foto: Frederikssund Kommune.

7. oktober 2022Folketingsvalg 1. november 2022

Der holdes valg til Folketinget tirsdag den 1. november 2022. Fra den 11. oktober til den 28. oktober kan du brevstemme til valget. Borgercenteret holder ekstraordinært åbent tirsdag den 11. oktober kl. 10-12 for afgivelse af brevstemmer. Læs her hvor og hvornår du i øvrigt kan brevstemme samt om hjælpemidler til synshandicappede mv.
Blyant sætter kryds. Foto: Colourbox.

6. oktober 2022Vil du være frivillig ved folketingsvalget?

Har du lyst til en dag i demokratiets tegn? Så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig tilforordnet ved det kommende folketingsvalg den 1. november 2022.
Tilforordnet viser vælger hen til stemmeboks. Foto: Colourbox.