Frederikssund Kommunes logo
15. april 2021

Koncert, kage og kaffe

I marts kunne beboerne på kommunens omsorgscentre fejre, at de var færdigvaccinerede. Det skete med musikalsk underholdning fra Anders Ahnfeldt-Rønne og Kirstine Elise Pedersen, der spiller hhv. klaver/harmonika og cello. Og her i april er turen så kommet til Frederikssund Kommunes sociale botilbud, hvor beboerne også er færdigvaccinerede.

- Jeg håber, I vil nyde denne eftermiddag med god musik. Det er jo næsten som at holde en genåbningsfest, sagde borgmester John Schmidt Andersen (V), da han onsdag den 14. april bød beboerne på Klintegården velkommen til koncerten.

Borgmester John Schmidt Andersen byder velkommen til koncerten. Foto: Frederikssund Kommune.Borgmester John Schmidt Andersen byder velkommen til koncerten. 

Mange genrer

Herefter kunne beboerne og personalet lytte til ca. 45 minutters blandet musik og fortælling. Der var således både svenske toner fra Evert Taube, klassiske stykker af bl.a. Bach, Grieg og Mozart samt oplæsning af H.C Andersens Sommerfuglen samt forskellige digte. Hertil kunne publikum nyde kaffe og kage.

Pianist Anders Ahnfeldt-Rønne og cellisten Kirstine Elise Pedersen spiller for beboerne på Klintegården. Foto: Frederikssund Kommune.Pianist Anders Ahnfeldt-Rønne og cellisten Kirstine Elise Pedersen spiller for beboerne på Klintegården. 

Turneen fortsætter

I løbet af april og maj rejser det lille ensemble kommunen rundt og besøger de sociale botilbud, hvor der hvert sted vil blive optrådt to gange, så alle får en chance for at lytte med i mindre hold.

Koncertplanen ser således ud:

  • 14. april kl. 13.30 Klintegården
  • 27. april kl. 13.30 Rosenfeldthusene
  • 5. maj kl. 13.30 Lunden

Publikum til koncerten med påskeliljer i forgrunden. Foto: Frederikssund Kommune.Fotos. Frederikssund Kommune.