Asfaltarbejder ved anvendelse af Remix metoden

Frederikssund Kommune anvender Remix metoden i forbindelse med vedligeholdelse af en række veje i Frederikssund.

Metoden er en partiel reparation af asfaltbelægningen ved at opvarme eksisterende asfaltbelægning samt tilsætning af nyt materiale og komprimering. Metoden med at opvarme eksisterende belægning skaber mindre røg og lugtgene.

Remix er slidstærkt og giver en god bæreevne. Samtidig er Remix miljøvenlig ved genbrug af eksisterende asfalt, en hurtig arbejdsgang med begrænset brug af ny asfalt, hvilket giver en bedre trafiksikkerhed, da der ikke skal køres ”gamle” materialer væk.

Remix metoden - genanvendelse af asfaltbelægning

Arbejdet er planlagt til udførelse i uge 23 og 27 på:

Slangerup

• Muldager

Skibby

• Bymidten

Spørgsmål om arbejdet kan rettes til entreprenøren Pankas, entrepriseleder Steffan Gregersen, mobil: + 45 21 24 87 81, eller Formand Anders Nymann, mobil:  27 77 42 09. Du kan også kontakte Frederikssund Kommune, Vej og Trafik på 47 35 10 00 / vejogtrafik@frederikssund.dk

Du kan også se en video omkring Remix metoden