Askevej i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

Hegn, skel og fortov

Fælleshegn, egne hegn og indre hegn. Opsætte, vedligeholde og ændre hegn.
Snerydning, grundejers forpligtelser, flytte overkørsel, reparation af fliser, m.m.
Hvor ligger mit skel, matrikelkort, udstykning, arealoverførsel, skelretablering.
Regler for træer. Tænk dig om, når du planter - de bliver hurtigt store.
Grundejers pligter og ansvar, fri passage, sikkerhed og frihøjde på fortov. m.m.
Hvad er et hegnssyn , hvem afgør tvisterne, anmod om hegnssyn, priser m.m.

17. maj 2022

Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, hvor cyklister og bilister møder hinanden hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagnen kan ses på plakater ved kryds men også på cykelstierne. Foto: Frederikssund Kommune.
16. maj 2022

Klimakassen bliver nyt bykontor i Vinge

Klimakassen er navnet på det hus, der i løbet af juni måned vil skyde op på et areal lige nord for Vinge Station. Blandt meget andet skal huset fungere som bykontor for vingeprojektet.
Visualisering af Klimakassen ved Vinge Station. Visualisering: P+P Arkitekter.