Askevej i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen.

Hegn, skel og fortov

Fælleshegn, egne hegn og indre hegn. Opsætte, vedligeholde og ændre hegn.
Snerydning, grundejers forpligtelser, flytte overkørsel, reparation af fliser, m.m.
Hvor ligger mit skel, matrikelkort, udstykning, arealoverførsel, skelretablering.
Regler for træer. Tænk dig om, når du planter - de bliver hurtigt store.
Grundejers pligter og ansvar, fri passage, sikkerhed og frihøjde på fortov. m.m.
Hvad er et hegnssyn , hvem afgør tvisterne, anmod om hegnssyn, priser m.m.
27. januar 2020
Skolepatruljer fik en tur i biffen
Selv om vejret på denne årstid er koldt og kedeligt, står skolepatruljerne hver morgen ved skolerne og hjælper deres skolekammerater sikkert over vejen. Derfor blev de mandag den 27. januar forkælet med taler, gave og en tur i biffen.
Parkteatret i Frederikssund. Foto - Frederikssund Kommune.
24. januar 2020
Skraldemanden må godt...
På Kronprins Frederiks Bro må der ikke køre lastbiler over 3,5 ton. Men skraldebiler m.fl. må faktisk gerne, fordi Nordsjællands Politi har givet dispensation.
Skraldebiler må gerne køre over Kronprins Frederiks Bro. Foto: Frederikssund Kommune.