Askevej i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

Hegn, skel og fortov

Fælleshegn, egne hegn og indre hegn. Opsætte, vedligeholde og ændre hegn.
Snerydning, grundejers forpligtelser, flytte overkørsel, reparation af fliser, m.m.
Hvor ligger mit skel, matrikelkort, udstykning, arealoverførsel, skelretablering.
Regler for træer. Tænk dig om, når du planter - de bliver hurtigt store.
Grundejers pligter og ansvar, fri passage, sikkerhed og frihøjde på fortov. m.m.
Hvad er et hegnssyn , hvem afgør tvisterne, anmod om hegnssyn, priser m.m.

2. februar 2023

Kultur- og Havnebad klar til at blive bygget

Forberedelserne til etablering af Kultur- og Havnebadet er nu færdige og Byrådet har frigivet pengene til byggeriet. Kultur- og Havnebadet forventes at være klar til indvielse i slutningen af 2023.
Illustration af Kultur- og Havnebadet ved Tippen set fra land. Illustration: Christensen og Co.
1. februar 2023

Byggeri i Vinge skal reducere klimaaftryk med 75%

Ikano Bolig – og deres kommende byggeri i Vinge – er udvalgt til at være med i et projekt, der skal forsøge at reducere byggeriets klimaaftryk til blot en fjerdedel. Det er Realdania og Villum Fonden, der står bag projektet.
Huse i en åben bebyggelse med grønne korridorer. Visualisering: Adept.