Askevej i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

Hegn, skel og fortov

Fælleshegn, egne hegn og indre hegn. Opsætte, vedligeholde og ændre hegn.
Snerydning, grundejers forpligtelser, flytte overkørsel, reparation af fliser, m.m.
Hvor ligger mit skel, matrikelkort, udstykning, arealoverførsel, skelretablering.
Regler for træer. Tænk dig om, når du planter - de bliver hurtigt store.
Grundejers pligter og ansvar, fri passage, sikkerhed og frihøjde på fortov. m.m.
Hvad er et hegnssyn , hvem afgør tvisterne, anmod om hegnssyn, priser m.m.

24. september 2020Åbent brev til borgerne fra borgmesteren

I dette åbne brev til borgerne opfordrer borgmester John Schmidt Andersen alle til at følge sundhedsmyndighedernes råd for at mindske smittespredningen.
Borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

22. september 2020Ombygning af kryds ved Kornvænget/Bonderupvej

Krydset Kornvænget/Bonderupvej skal ombygges til et mere sikkert T-kryds. Det kommer til at påvirke trafikken i en periode.
Skitse, der viser den kommende ombygning af krydset Kornvænget/Bonderupvej. Grafik: Frederikssund Kommune.