Askevej i Jægerspris. Foto: Kenneth Jensen.

Hegn, skel og fortov

Fælleshegn, egne hegn og indre hegn. Opsætte, vedligeholde og ændre hegn.
Snerydning, grundejers forpligtelser, flytte overkørsel, reparation af fliser, m.m.
Hvor ligger mit skel, matrikelkort, udstykning, arealoverførsel, skelretablering.
Regler for træer. Tænk dig om, når du planter - de bliver hurtigt store.
Grundejers pligter og ansvar, fri passage, sikkerhed og frihøjde på fortov. m.m.
Hvad er et hegnssyn , hvem afgør tvisterne, anmod om hegnssyn, priser m.m.
13. november 2019
Få inspiration til efterårets læsning
Mangler du inspiration til din næste læseoplevelse? Frederikssund Bibliotekerne står klar med masser af gode tips til din efterårslæsning, hvad enten du læser kærlighedsromaner, krimier eller faglitteratur.
Kvinde sidder udendørs blandt visne blade og læser i en bog.
11. november 2019
God start for Aula i Frederikssund Kommune
Aula har nu været i brug på Frederikssund Kommunes folkeskoler i lidt mere end tre uger. Nogle skoler har allerede sagt helt farvel til Skoleintra, mens andre tager en blidere overgang til Aula. Men fælles for alle er, at Aula er kommet godt fra start.