Frederikssund Kommunes logo
2. december 2021

Erfaren leder bliver ny centerchef

Den nye centerchef i Center for By og Landskab er den 44-årige Thomas Klint Martinsen, der kommer fra en stilling som markedschef og kontorleder i den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras.

Hovedparten af hans erhvervskarriere er dog foregået i kommunalt regi i Københavns og Odsherred kommuner. Thomas Klint Martinsen har i begge disse kommuner en lang erfaring inden for det tekniske område. Han har således fra 2012 – 2016 været afdelingsleder i Natur, Miljø og Trafik i Odsherred Kommune, og fra 2016 – 2020 har han fungeret som enhedschef for Vejdata og Genopretning i Københavns Kommune.

Den nye centerchef har ikke kun erfaring fra den kommunale administration. Han har således også været medlem af byrådet i Odsherred Kommune siden 2018.

Thomas Klint Martinsen er oprindeligt uddannet Forstkandidat fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole og har siden taget en diplomuddannelse i ledelse fra University College Sjælland. 

- Frederikssund Kommune er ambitiøs og visionær og er klar til at realisere de mange udviklingsmuligheder, der er. Jeg glæder mig til at få mulighed for at bidrage til dette arbejde og, sammen med resten af centeret, omsætte byrådets ønsker og ambitioner til mærkbare resultater for borgere og erhverv, siger Thomas Klint Martinsen.

Direktør for Teknik, Erhverv og IT, Kristian Nabe-Nielsen, glæder sig over ansættelsen af den nye centerchef:

- Med valget af Thomas har vi fået en erfaren leder ombord i organisationen. Jeg er overbevist om, at han vil kunne bidrage med ikke blot god ledelse i centeret, men også med stor erfaring og nye ideer i arbejdet som centerchef. Derfor glæder jeg mig til at byde Thomas velkommen i Frederikssund Kommune, siger Kristian Nabe-Nielsen.

Thomas Klint Martinsen tiltræder stillingen som centerchef i Center for By og Landskab den 1. januar 2022.

Thomas Klint Martinsen. Privatfoto.Thomas Klint Martinsen.

Privatfoto.