Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

11. november 2021Julemarked på Højagergaard

I weekenden den 20. og 21. november er der igen det traditionelle julemarked på Højagergård i Slangerup med salg af julestjerner og diverse hjemmelavede juledekorationer. Husk at medbringe dit coronapas.
En snedækket Højagergård med juleudsmykning. Foto: Frederikssund Kommune.

11. november 2021Nødvendigt med tidsbestilling til PCR test

Hvis du skal have lavet en PCR test på Lundevej eller i et af landets andre PCR testcentre, er det fra den 12. november igen nødvendigt at bestille tid på forhånd.
Person laver en PCR test på en anden person. Foto: Frederikssund Kommune.

10. november 2021Coronasikkert valg

Du kan trygt møde frem på valgstedet den 16. november og afgive din stemme. En række særlige tiltag bliver iværksat for at sikre, at valget kan gennemføres uden øget smitterisiko.
Grafik med hånd og håndsprit og information om at valgstederne sørger for god plads, udluftning og håndsprit. Grafik KL.

9. november 2021Idrætsforening og spejdergruppe blev hædret

Jægerspris Gymnastikforening og spejdergruppen Grevinde Danner er begge blevet hædret for deres gode arbejde med at tiltrække og fastholde medlemmer under Coronaen.
Medlemmer af spejdergruppen Grevinde Danner samt formand og næstformand for Folkeoplysningsudvalget. Foto: Frederikssund Kommune,.

9. november 2021Brevstem til og med 12. november

Det er nu ved at være sidste chance, hvis du vil springe køen over på valgdagen ved at brevstemme. Vi modtager brevstemmer frem til den 12. november kl. 16.
Kampagnelogo med angivelse af valgdato. Grafik: KL.

8. november 2021Har du styr på din virksomheds digitale sikkerhed?

Hacking, phishing og andre skadelige IT-angreb bliver mere og mere almindeligt og kan variere fra drengestreger til målrettede, professionelle indsatser. Ofte kan det have alvorlige konsekvenser for den udsatte virksomhed, men nu er der hjælp at hente på en workshop i Slangerup den 25. november.
Slangerup administrationscenter. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. november 2021Kulturpris gik til Slangerup Vægterkorps

Torsdag den 4. november blev Kulturpris 2021 uddelt. Et enigt Fritids- og Kulturudvalg havde besluttet, at vinderen i år skulle være Slangerup Vægterkorps.
Udvalgsformand overrækker diplom og check til Slangerup Vægterkorps. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

4. november 2021Parcelhusgrunde på vej i Vinge

I Vinge bliver der i den kommende tid opført hundredvis af boliger herunder almene boliger og andelsboliger. Og nu har Frederikssund Byråd besluttet også at igangsætte byggemodning af et område til ca. 50 parcelhuse samt at undersøge muligheden for at udbyde grunde til tiny houses.
Luftfoto med parcelhusområdet indtegnet. Foto: Frederikssund Kommune.

4. november 2021Bestilling af kørsel til valget

Hvis du har fysisk funktionsnedsættelse og ikke selv kan komme til valgstedet, kan du bestille gratis kørsel. Læs også om hvilke synshjælpemidler, der er ved afstemningen.
Kampagnelogo fra Stem Med-kampagnen med angivelse af valgdato. Grafik: KL

3. november 2021Oplæg om idrætstalentudvikling

Kom til et spændende oplæg om talentudvikling inden for idræt. Der vil være fire spændende oplæg af dygtige talentudviklere fra fire forskellige idrætsklubber. Oplægget er især til dig, der arbejder med talenter i idrætsklubber.
Svømmer i stort bassin inddelt i baner. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.