Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

13. december 2021Fokus på erhvervslivet

I løbet af 2021 har borgmester John Schmidt Andersen (V) sammen med Frederikssund Kommunes ledelse besøgt en række af kommunens større erhvervsvirksomheder. Besøgene har sat fokus på vigtigheden af dialog og samarbejde samt en række væsentlig erhvervspolitiske emner.
Peter Bo Andersen (adm. dir. i Fr. Erhv), Torben Kjærgaard (kom. dir.), Kenn Kaas Nielsen (teknisk manager), Joan Ahm (HR-manager), John Schmidt Andersen (borgm.), Jan Vesth-Wiersholm (fabriksdir.) og Amalie Liljetoft Pedersen (chef for Job & Rådg.).

13. december 2021Coronastatus uge 49

Smitten er rekordhøj i Frederikssund Kommune, der nu er en af 15 kommuner i Danmark med en incidens på over 1000. Læs ugens coronastatus her.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay

10. december 2021Onlineundervisning for skoleelever

Elever i 0. til 10. klasse vil modtage online undervisning fra onsdag den 15. december til og med tirsdag den 4. januar. Specialskoler og -klasser er undtaget.
Online undervisning. Grafik: Pixabay

7. december 2021Rådgivningshuset flytter til Lundevej

Rådgivningshuset er nødt til at lukke et par dage for personlig henvendelse på grund af flytning. Der vil stadig være åbent på telefonerne.
Huset på Lundevej 13. Foto: Frederikssund Kommune.

6. december 2021Fortsat høj smitte

Frederikssund Kommune har i en periode været en af de kommuner i landet med højest smitte. Ugens coronastatus viser, at smitten fortsat er høj.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay

3. december 2021Handicappriser for to år uddelt

Fredag den 3. december blev der uddelt handicappriser for både 2020 og 2021. Priserne gik til henholdsvis initiativtagerne til ”Sammen om Kultur” og specialskolen Kærholm afdeling Kølholm.
Blomster i vase og en skål fyldt med bolsjer, var noget af det, vinderne af Handicapprisen 2020 og 2021 fik overrakt. Derudover fik de et diplom. Foto: Frederikssund Kommune.

2. december 2021Vi vil gerne høre din mening om mobilitet

Frederikssund Kommune beder nu alle borgere over 18 år om hjælp og input til en ny mobilitetsplan. Mobilitetsplanen skal sætte rammerne for, hvordan vi kan opretholde mobiliteten samtidig med, at vi reducerer klimabelastningen.
Bus med åben dør. Foto: Frederikssund Kommune.