Frederikssund Kommunes logo

De Tre Ege

Omsorgscentret De Tre Ege
Parkvej 2, 3630 Jægerspris
Telefon: 47 35 17 98.

Leder: Bettina Routhe Wiegaard.

Omsorgscenteret De Tre Ege ligger i Jægerspris, som er kendt for sin skønne natur med skov og fjord. Der er direkte kig til skoven, og indenfor få hundrede meter ligger det gamle Jægerspris Slot med sine fantastiske bygninger og park. Der er gå afstand til byens forretninger.

De Tre Ege er opført i 1971 og står efter en gennemgribende om- og tilbygning som et nyt, moderne omsorgscenter. Der er fælles haveanlæg med gangstier, træningshave, sansehave og petanquebane.

Centeret består af fire bo-enheder med i alt 48 boliger. Derudover er der syv midlertidige boliger.
Beboernes mad bliver produceret i den fælleskommunale virksomhed MAD til hver DAG.

Boligerne

Hver lejlighed er på 40 m² fordelt på en lille entré med køkkenniche, stue, soveværelse og badeværelse. Der hører en lille terrasse til hver bolig. Herudover er der fælles areal med køkken, dagligstue/opholdsstue, bryggers og terrasse.

De Tre Eges værdier og aktiviteter

Vi lægger vægt på, at både beboere, venner og pårørende opfatter stedet som beboerens eget hjem, og at beboerne i videst muligt omfang kan fortsætte deres daglige liv med traditioner, vaner og aktiviteter.

Besøgende skal føle sig velkomne, og vi mener, at det gode samarbejde med pårørende og frivillige hjælpere har afgørende betydning for den enkelte beboers hverdag og liv.

Det fælles sociale samvær har høj prioritet. Vi samles om daglige gøremål og hygge. De, der har lyst, spiser sammen, og alt efter årstiden bliver der holdt jule- og påskefrokost og grillet på den fælles terrasse.

De frivillige hjælpere arrangerer ture ud af huset. De kommer også jævnligt på besøg - enten hos en enkelt beboer eller i dagligstuen, hvor de arrangerer banko, kortspil og sang- og musikeftermiddage.

Tilsyn 

Kommunen og Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med plejeboligerne.

Fødevarestyrelsen fører tilsyn med køkkenerne. Fødevarestyrelsens lup-ikon

Husleje og takster for 2023

Indskuddet på De Tre Ege udgør 28.100 kr.

Faste boligudgifter:

Husleje

8690,14 kr.

Varme a conto

810,00 kr.

El a conto

875,00 kr.

TV a conto

212,00 kr.

I alt pr. måned

10.587,14 kr.

Du har mulighed for at søge boligstøtte, indskudslån og varmetillæg. Læs mere på borger.dk

Kommunens takster for døgnkost og for servicepakken omfatter vask og leje af linned, rengøringsmidler og husholdningsartikler og vask af personligt tøj.