Leje af Græse Gamle Skole

Når der er overskudskapacitet er det muligt at leje Græse Gamle Skole til private formål, som f.eks. barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdage, i weekender og på helligdage.

Græse Gamle Skole kan kun lejes af personer, der er myndige og bosiddende i Frederikssund Kommune.

OBS - Skolen udlejes ikke til ungdomsfester, herunder fødselsdage for unge under 25 år, skole-, gymnasie- og firmafester.

Taksterne for leje af Græse Gamle Skole er pr. 1. januar 2019:

½ dag (kun mindesammenkomst)     1.150 kr.
2 dage 2.980 kr.
3 dage 4.400 kr.

Her kan du læse lejevilkår og praktiske oplysninger vedrørende leje af Græse Gamle Skole.

Der kan søges om leje af Græse Gamle Skole i indeværende år og ét år frem. Ledige tider fremgår af oversigt for Græse Gamle Skole.

Leje af skolen kan kun ske elektronisk via formularen ansøgning om leje af Græse Gamle Skole.

Efter brug af lokalerne skal følgende tjekliste udfyldes og underskrives.

Kontakt til Brugerrådet ved indgåede lejemål
Else Jakobsen, telefon 2098 9603, hverdage mellem kl. 8 - 10 eller 18 - 19, mail elsejakobsen3@gmail.com

Øvrige henvendelser
Brugerrådsformand Margit Juel, telefon 5122 5177 efter kl. 17, mail margitjuelj@mail.dk.

Vil du vide mere om hvordan Frederikssund Kommune passer på dine data.