Regler for lån af lokaler

Det er Folkeoplysningsudvalget der anviser egnede ledige offentlige lokaler og udendørs anlæg til folkeoplysende virksomhed.

Regler for lokaleanvisning

Her kan du se Frederikssund Kommunes Regler for lokaleanvisning.

Evaluering af regler for lokaleanvisning

I perioden fra den 1. - 17. november 2019 har foreninger og aftenskoler mulighed for at evaluere reglerne for lokaleanvisning. Evaluering og forslag til ændringer vil blive præsenteret i Folkeoplysningsudvalget i december 2019. Du besvarer spørgsmålene via formularen Evaluering af lokalefordelingsregler.

Leje af kommunale lokaler

Offentlige haller og sale kan lejes til særlige arrangementer og formål med offentlig adgang. Udlejning sker i henhold til Lejepriser for leje af idræts- og svømmehaller i Frederikssund Kommune.

Større arrangementer eller overnatning

Ud over ansøgning om lån af lokale, skal der forud for større arrangementer og midlertidige overnatninger i kommunale bygninger, samtidig indhentes tilladelse fra brandmyndigheden.
Se Beredskabets hjemmeside.

Indtægtsgivende arrangementer

Her kan du læse vilkår for lån af faciliteter ved indtægtsgivende arrangementer.