Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Aktuel drift

Senest opdateret 27.03.2020 kl. 10.15

Information om affald under nedlukningen

En række funktioner i affaldshåndteringen kører lige nu i begrænset drift. I nogle tilfælde er formålet at begrænse risikoen for smitte med Corona virus. I andre tilfælde er årsagen, at opgaven skal løses med færre medarbejdere end normalt, fordi nogle medarbejdere er syge eller er hjemme for at tage sig af børn eller syge familiemedlemmer.

Besøg siden her for at holde dig opdateret om det aktuelle serviceniveau. Siden opdateres løbende. Større ændringer vil også blive offentliggjort som nyheder på kommunens hjemmeside.

Genbrugspladser

Genbrugspladserne i hele Vestforbrænding's område holder kun åbent på hverdage fra 10-18. Dette er et nødberedskab tiltænkt affald fra erhvervslivet. Genbrugsbutikken i Skibby holder helt lukket.

Vestforbrænding opfordrer private kunder til at vente med at aflevere affald. Frederikssund Kommune beklager ulejligheden.

Dagrenovation

Der afhentes dagrenovation på de planlagte tømmedage, men skraldemanden starter tidligere og slutter senere. Vær derfor opmærksom, hvis du normalt skal køre din beholder frem på tømmedagen. 

Vent med at melde manglende tømning til efter klokken 21.

Udbringning og reparation af beholdere

Der bringes kun beholdere ud til nye boliger eller boliger med akutte affaldsproblemer. Småreparationer og mindre ændringer udføres ikke.

Beholderne leveres på onsdage, hvis de er bestilt senest fredag ugen før. 

På grund af nedlukningen er det indtil videre ikke muligt at bestille ændringer af materiel i selvbetjeningsløsningen. Det skyldes, at vi har brug for flere oplysninger for at kunne planlægge udbringningen med et begrænset mandskab til rådighed. Send en mail til affald@frederikssund.dk

Har du defekte beholdere, skal du fortsat melde det i selvbetjeningsløsningen "meld fejl". Undlad for en stund at melde fejl, der ikke er væsentlige for, at beholderne kan benyttes.

Nærgenbrugsstationer

Nærgenbrugsstationer og lignende tømmes løbende men opsyn og oprydning ved stationerne løses kun ad hoc.

Er beholderne overfyldte, skal du som altid tage affaldet med dig hjem igen!

Storskrald

Planlagte storskraldafhentninger i uge 12 er aflyst. Bestillere, der har oplyst telefonnummer ved bestilling, har fået direkte besked per sms.

Der vil blive oprettet ekstra afhentningsdage i de berørte områder, når nedlukningen er slut. Næste almindelige storskraldsrunde er i juni måned. Du skal selv tilmelde dig igen.

Viceværter i boligafdelinger med en aftale om løbende afhentning af storskrald kan fortsat bestille afhentning.

Anmeldelser af byggeaffald

Anmeldelser af byggeaffald i bygningsaffald.dk behandles løbende men kan tage lidt længere tid end normalt.

Vejledning per telefon er som udgangspunkt ikke mulig, da medarbejderne arbejder hjemmefra.

Få hjælp til dit affald

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice eller benytte vores selvbetjeningsløsninger. 

Selvbetjening - åben 24 timer i døgnet

Kundeservice

Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 70 25 70 60. Kundeservice varetages af Vestforbrænding I/S. Kundeservice kan hjælpe med det meste.

Affaldskontoret

Har du et akut affaldsproblem, eller skal du bestille skraldespande til en nyopført bolig, skal du henvende dig direkte til Affaldskontoret på telefon 47 35 10 00 eller affald@frederikssund.dk