Ny affaldsordning per 1. maj 2022 - se din kommende spandeopsætning her

Perioden for at foretage forhåndsændringer er nu udløbet, og det er ikke længere muligt at foretage ændringer til standardsættet før den nye ordning går i gang d. 1. maj 2022.

I kan her se de fremtidige ændringer i spandeopsætningen på jeres adresse som den vil tage sig ud per 1. maj 2022. Det gøres ved at trykke på følgende link Mit Affald 2022 - Oversigt over affaldsordninger.

For mere generelle informationer om den nye affaldsordning, herunder spandemål og FAQ, kan I læse mere på Ny affaldsordning i 2022.

OBS: Selvbetjeningsløsningerne i boksen til højre her på siden, vil stadig være henvendt den nuværende ordning og kan tilgås som normalt, indtil den nye ordning går i gang.

Få hjælp til dit affald

Selvbetjening - åben 24 timer i døgnet

Her kan du

Kundeservice

Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 70 25 70 60. Kundeservice varetages af Vestforbrænding I/S. Kundeservice kan hjælpe med det meste.

Affaldskontoret

Har du et akut affaldsproblem, eller skal du bestille skraldespande til en nyopført bolig, skal du henvende dig direkte til Affaldskontoret på telefon 47 35 10 00 eller affald@frederikssund.dk