Frederikssund Kommunes logo

Miniklub 

Børn i Frederikssund Kommunes skoler kan gå i SFO til og med april måned i 3. klasse. Herefter har de mulighed for at starte i miniklub. I en Miniklub får børnene en glidende overgang fra SFO til fritidsklub.

En miniklub er et fritidstilbud i en fritidsklub i perioden fra 1. maj til 30. juni. Herefter overgår børnene automatisk til fritidsklubben pr. 1. juli.

Der er to muligheder for pasning i miniklub: En eftermiddagsplads, der foregår i klubben, og en morgenplads, der foregår i SFO'en. Det vil sige, at børn, der har behov for morgenpasning, går i SFO om morgenen og i fritidsklub om eftermiddagen.  Morgenpasning er kun muligt  i maj og juni og kun for børn, der er indmeldt i en fritidsklub/miniklub. Der betales særskilt for dette.  

For at et barn kan indmeldes i miniklub, skal forældrene henvende sig i fritidsklubben sammen med deres barn og indmelde barnet. Alle elever i 3. klasse modtager et tilbud fra den lokale klub om at begynde i den miniklub, der er tilknyttet barnets skole.

Oplysninger om betalingen af miniklub findes på siden Betaling

Hvis barnet skal meldes ud af SFO, miniklub eller klubtilbud, er det forældrenes ansvar at gøre dette via den Digitale Pladsanvisning med det til en hver tid gældende varsel.