Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

2. september 2020Borgermøde om budget 2021

Forslaget til budget 2021 er i offentlig høring frem til den 20. september. Som en del af høringen bliver der holdt borgermøde den 15. september. Læs mere og tilmeld dig her.
I 2019 blev borgermødet om budget 2020 holdt i mødelokalet i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

1. september 2020Parkteatret bliver egnsteater

Slots- og Kulturstyrelsen har sagt ja til, at Parkteatret de næste fire år kan kalde sig et egnsteater. Dermed kan borgere i Frederikssund Kommune se frem til endnu mere teater, der sætter fokus på de lokale historier.
Indgangsparti til Parkteatret. Foto: Frederikssund Kommune

31. august 2020Direktør ansat til tværkommunalt turismesamarbejde

Frederikssund, Roskilde og Lejre kommuner arbejder på at styrke det tværgående turistsamarbejde i fjordlandet, og nu har de tre kommuner taget næste skridt til at forløse de store turismepolitiske potentialer ved at ansætte VisitFjordlandets nuværende projektchef som ny DMO direktør.
Kajaksejlads på fjorden. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

31. august 2020Budget 2021 i høring

Fra den 31. august til den 20. september er forslag til Budget 2021 i offentlig høring. Høringen omfatter desuden et borgermøde, der bliver holdt den 15. september. Se høringsmaterialet her.
Lommeregner og regneark. Foto: Colourbox.

27. august 2020Ny klimahandleplan skal gøre kommunen fossilfri

Byrådet har en ambition om at Frederikssund Kommunes drift skal være uafhængig af fossile brændsler i 2030. Derfor har Byrådet netop vedtaget en klimahandleplan, der konkretiserer, hvordan målsætningen skal nås.
Rådhusets hovedindgang på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

27. august 2020Grønt lys til almene boliger i Vinge

På byrådsmødet den 26. august godkendte Byrådet de skemaer, der er forudsætningen for de kommende almene boliger i Vinge. Dermed er vejen banet for byggestart primo februar 2021.
Foreløbig skitse over de kommende almene boliger i Vinge. Illustration: Mangor og Nagel.

25. august 2020Behov for flere betjente

Borgmester John Schmidt Andersen har i dag sendt et åbent brev til justitsminister Nick Hækkerup om regeringens udspil til flere lokale politistationer.
 Borgmester John Schmidt Andersen på sit kontor. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

24. august 2020Børnehuset Gyldensten er klar til børnene

Et helt nyt børnehus er blevet etableret i Frederikssund Syd. I første omgang vil børnehuset holde til i pavilloner, mens børn og voksne kan se på, at bygningerne de skal flytte ind i, bliver renoveret og moderniseret.
Efter talerne var der is til børnene. Foto: Frederikssund Kommune.

21. august 2020Flotte fotos til konkurrence

Frederikssund Kommunes fotokonkurrence er i fuld gang og varer indtil den 30. august, så du kan stadig være med. Det er især den skønne natur i kommunen, der inspirerer fotograferne.
Emil Kuhlmann, Nationalpark Skjoldungernes Land