Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

8. februar 2021Fortsat en del smitte i omløb

Selv om smitteniveauet generelt har været faldende siden jul har der været en stigning i smitten i Frederikssund Kommune hen over weekenden. De seneste syv dage er 39 konstateret smittet med Covid-19. Se den seneste coronastatus her.
Forskellige mundbind på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. februar 20212.450 borgere bliver spurgt til deres sundhed

Rygning, overvægt og ondt i livet. 2.450 borgere i Frederikssund Kommune og 300.000 tilfældigt udvalgte borgere i hele landet bliver fra i dag spurgt om, hvordan de har det. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme.
Person måler sin mave med et målebånd og har en badevægt under armen. Foto: Pixabay.

4. februar 2021Hjælp borgere på +93 år med at blive vaccineret

Alle borgere på 93 år og derover i Frederikssund Kommune, modtager nu vaccinationsbrev fra Statens Seruminstitut i deres e-boks eller med A-post. Hjælp derfor gerne disse borgere med at bestille tid til vaccination, der foregår mandag den 8. og tirsdag den 9. februar.
Tre vacciner i en foliebakke. Foto: Frederikssund Kommune.

3. februar 2021Første unge fra Campus i ungdomsboliger

I oktober besluttede Økonomiudvalget, at Campus Frederikssund skulle have mulighed for at indstille unge til ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund. Nu er de første to lejligheder ved at blive lejet ud til unge fra Campus, og samtidig har ungdomsboligerne skiftet navn til Birkekollegiet.
Ungdomsboligerne på Birkevænget. Foto: Frederikssund Kommune.

3. februar 2021Cykelsti til Kulhuse er på vej

I foråret begynder arbejdet med anlæggelsen af cykelstien til Kulhuse. I første omgang er det de arkæologiske undersøgelser, der bliver sat i gang. Cykelstien ventes færdig i midten af 2022.
Kortudsnit, der viser en del af Kulhusecykelstien. Grafik: Frederikssund Kommune.

2. februar 2021Nu har alle elever iPad eller PC

I 2019 besluttede Byrådet, at alle elever i 1. – 9. klasse i folkeskolen i Frederikssund Kommune skulle have en digital enhed til skolearbejdet. Med udleveringen af PC’er til de største klasser er beslutningen nu gennemført.
Borgmester John Schmidt Andersen viser en af de computere, der er delt ud til eleverne. Foto: Frederikssund Kommune.

1. februar 2021Nyt bykontor på vej i Vinge

Pavillonen på Deltavej i Vinge er nu fjernet og et nyt bykontor tæt ved stationen er på vej. Det besluttede Byrådet på sit møde onsdag den 27. januar.
Et skilt ved Vinge Station viser, hvor det kommende bykontor skal ligge. Foto: Frederikssund Kommune.