Frederikssund Kommunes logo
19. august 2022

Borgermøde om Budget 2023 – 2026

Arbejdet med Budget 2023 er i gang, og Byrådet ønsker at høre borgernes forslag og ideer til, hvordan der skal prioriteres for det kommende år for at få budgettet til at hænge sammen. Det første borgermøde om Budget 2023 blev holdt den 7. juni, og frem til den 25. august er der mulighed for at bidrage med ideer til budgetforslaget via Frederikssund Kommunes digitale platform.

Borgermøde

På baggrund af ovenstående proces udsender Frederikssund Kommune den 26. august et budgetforslag for 2023 – 2026 i offentlig høring. I høringsperioden inviterer Byrådet til borgermøde:

Torsdag den 1. september kl. 19.00 – 21.30.

Mødet bliver holdt i byrådssalen, Torvet 2 i Frederikssund, men der vil også være mulighed for at deltage online, ligesom ved borgermødet i juni. Når du deltager online kan du sidde derhjemme og følge mødet via en PC eller tablet og skrive spørgsmål til deltagerne via en chatfunktion.

Program

På borgermødet vil der være oplæg om de forskellige områder, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til både administrationen og politikerne i Byrådet.

Tilmelding

Vi beder om tilmelding, uanset om du ønsker at deltage online eller møde frem fysisk i byrådssalen.