Frederikssund Kommunes logo
22. august 2022

Mini-jobmesse for sundhedsområdet

Frederikssund Kommune inviterer nu til mini-jobmesse, hvor du kan høre mere om uddannelserne til Social og Sundhedshjælper samt Social- og Sundhedsassistent. Vidste du f.eks., at du som voksenelev kan få 22.000 kr./md. under hele uddannelsen til Social- og Sundhedshjælper/-assistent? Hør meget mere om uddannelserne på jobmessen.

Jobmessen holdes:

Mandag den 29. august kl. 13.30 – 16.30 på
Omsorgscenteret Tolleruphøj, Roskildevej 160 A, 3600 Frederikssund

Program

  • Kl. 13.30: Velkommen / Hvorfor søge job i sundhedssektoren?
  • Kl. 13.45: Hvordan er hverdagen som SOSU-assistent/-hjælper, og hvordan er den som elev? v/ praktikvejleder Jeanne Dam Ehrenberg.
  • Kl. 14.15: De gode historier
    Elever fortæller bl.a. om, hvorfor de har foretaget et brancheskifte, om deres motivation for at uddanne sig, om fagligheden i uddannelsen og jobbet, og om nogle af de fordomme, som faget og de selv bliver mødt med.
  • Kl. 15.00: Oplæg om uddannelserne v/ uddannelseskonsulent Heidi Aakjær Gomoll.
    Hvordan er uddannelserne sammensat og hvordan søger man, økonomi/voksenelevløn, videreuddannelse, hvor kan man arbejde efter endt uddannelse, at blive ansat i Frederikssund Kommune.
  • Kl. 15.30: Rundvisning, besøg i Praksislab, ”spørg løs” ved bordene. Elever, praktikvejleder og uddannelseskonsulent svarer på spørgsmål.

Ældre borger i samtale med medarbejder. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.Ældre borger i samtale med medarbejder.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.