Frederikssund Kommunes logo
11. august 2022

Hvem skal have Kulturpris 2022?

Nu er det igen blevet tid til, at vi i Frederikssund Kommune skal hædre dem, der gør en særlig indsats for kulturen i kommunen. Kulturprisen uddeles til en lokal borger eller forening, der arbejder med lokale kulturelle aktiviteter og arrangementer.

- Jeg er glad for, at vi igen i år kan anerkende dem, der gør en indsats for, at Frederikssund Kommune har et godt kulturliv, udtaler formanden for Job, erhverv og kultur Michael Tøgersen.

- Det er vigtigt for os at hylde de frivillige, der hver dag gør en forskel for børn, unge og voksne i kommunen. Det bidrager til, at Frederikssund Kommune er en levende og attraktiv by for dens borgere.

Alle borgere i Frederikssund Kommune kan indstille kandidater til Kulturpris 2022 i perioden 11. august til 7. september. Du kan indstille en kandidat ved at udfylde en formular på www.frederikssund.dk/kulturpris.

Det er Job, erhverv og kultur, der beslutter, hvem der skal modtage prisen. De ser på, om kandidaten har:

  • været med til at fremme eller synliggøre kulturelle aktiviteter i Frederikssund Kommune.
  • taget initiativer og virket som igangsætter på det kulturelle område.
  • udvist kulturelt mod eller nytænkning.
  • ydet en bemærkelsesværdig indsats indenfor kunst eller det almene kulturelle område.

Vinderen af Kulturprisen 2022 bliver afsløret ved en prisoverrækkelse onsdag den 12. oktober 2022 kl. 15-16 ved Langes Magasin i Frederikssund. Her får vinderen en check på 15.000 kroner og en plakette placeret foran Langes Magasin med navn og titel indgraveret.

Foran Langes Magasin i Frederikssund ses navnene på alle de tidligere modtagere af Kulturprisen. Foto: Frederikssund Kommune.Foran Langes Magasin i Frederikssund ses navnene på alle de tidligere modtagere af Kulturprisen.

Foto: Frederikssund Kommune.