Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

23. juni 2021Nu starter arbejdet med Kulhusecykelstien

Den har været ønsket i mange år – planlagt, udsat og planlagt igen. Men nu er det ganske vist. Første spadestik til cykelstien til Kulhuse blev taget onsdag den 23. juni 2021.
Borgmester John Schmidt Andersen og formand for Teknisk Udvalg Tina Tving Stauning tager her det fælles første spadestik til Kulhusecykelstien. Foto: Frederikssund Kommune.

23. juni 2021Et anderledes skoleår afsluttes

Efter et noget anderledes skoleår med hjemmearbejde, usikkerhed om eksaminer og langt mindre socialt samvær har niende klasserne nu sagt farvel til folkeskolen. Tirsdag den 22. juni var der dimissioner på skolerne, hvor eleverne fik deres eksamensbeviser.
Smil og glæde i ansigterne på afgangselever. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

22. juni 2021Familieaktiviteter på Blå Flag-strande

Gennem sommeren kan du deltage i forskellige aktiviteter på Frederikssund Kommunes Blå Flag-strande i Kulhuse og Marbæk. Aktiviteterne er offentlige arrangementer uden tilmelding.
Kulhuse Strand. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

20. juni 2021Få sankthansbål i 2021

De senere år har tørke eller Corona flere gange sat en stopper for fejringen af midsommeren med sankthansbål og fællessang. Der er heller ikke mange bål i år, men vi her fået nys om et par stykker med offentlig adgang – begge i Hornsherred.
Spejderne har tændt bålet i Skibby. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

17. juni 2021Den Udendørs Gymnastiksal er taget i brug

Gymnastikopvisning, taler, leg og hygge var i centrum, da den nye Udendørs Gymnastiksal blev indviet torsdag den 17. juni. Mange børn var stede og klar til at se og ikke mindst prøve den nye aktivitetsplads.
Pige hænger med hovedet nedad. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

14. juni 2021Så er mundbindet (næsten) væk

Med sidste uges genåbningsaftale slækkes der på en lang række retningslinjer, som har påvirket den kommunale hverdag. En af de mest markante er kravet om mundbind. Læs ugens coronastatus her.
Mundbind og maske på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.