Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

16. december 2021Ny sundhedspolitik godkendt

Byrådet har godkendt den nye sundhedspolitik for perioden 2022 til 2026. Politikken hedder Sammen om Sundhed og har fokus på at alle borgere skal have mulighed for at leve et godt og aktivt liv i Frederikssund Kommune.
Mor og datter cykler. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

16. december 2021Kommuneplanen endeligt vedtaget

Arbejdet med Kommuneplan 2021 – 2033 blev indledt i 2019 med en planstrategi. Onsdag den 15. december kunne Byrådet så vedtage den nye kommuneplan endeligt.
Luftfoto af Frederikssund by. Foto: Martin Malmqvist @ shutterbug_dk

13. december 2021Fokus på erhvervslivet

I løbet af 2021 har borgmester John Schmidt Andersen (V) sammen med Frederikssund Kommunes ledelse besøgt en række af kommunens større erhvervsvirksomheder. Besøgene har sat fokus på vigtigheden af dialog og samarbejde samt en række væsentlig erhvervspolitiske emner.
Peter Bo Andersen (adm. dir. i Fr. Erhv), Torben Kjærgaard (kom. dir.), Kenn Kaas Nielsen (teknisk manager), Joan Ahm (HR-manager), John Schmidt Andersen (borgm.), Jan Vesth-Wiersholm (fabriksdir.) og Amalie Liljetoft Pedersen (chef for Job & Rådg.).

13. december 2021Coronastatus uge 49

Smitten er rekordhøj i Frederikssund Kommune, der nu er en af 15 kommuner i Danmark med en incidens på over 1000. Læs ugens coronastatus her.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay

10. december 2021Onlineundervisning for skoleelever

Elever i 0. til 10. klasse vil modtage online undervisning fra onsdag den 15. december til og med tirsdag den 4. januar. Specialskoler og -klasser er undtaget.
Online undervisning. Grafik: Pixabay

7. december 2021Rådgivningshuset flytter til Lundevej

Rådgivningshuset er nødt til at lukke et par dage for personlig henvendelse på grund af flytning. Der vil stadig være åbent på telefonerne.
Huset på Lundevej 13. Foto: Frederikssund Kommune.

6. december 2021Fortsat høj smitte

Frederikssund Kommune har i en periode været en af de kommuner i landet med højest smitte. Ugens coronastatus viser, at smitten fortsat er høj.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay