Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

23. maj 2022Kørsel til valgstedet

Borgere med fysisk funktionsnedsættelse, som ikke kan møde frem til folkeafstemningen den 1. juni ved egen hjælp, tilbydes gratis transport til valgstedet på valgdagen.
Tre personers ben ses under forhængene i stemmebokse. Foto: Colourbox.

20. maj 2022Valgkortet er på vej

Der er folkeafstemning den 1. juni og valgkortene er på vej ud. Stemmeberettigede vælgere vil modtage deres valgkort senest den 27. maj.
Blyant sætter kryds. Grafik: Colourbox.

18. maj 2022Grøn og social omstilling i Slangerup

Der var god dialog om relevante og aktuelle emner, da borgmesteren mandag den 16. maj besøgte cykelvirksomheden, Baisikeli, på Højager i Slangerup for at blive klogere på, hvordan virksomheden arbejder med grøn og social omstilling både lokalt, nationalt og internationalt.
Borgmester Tina Tving Stauning og administrerende direktør Niels Bonefeld. Foto: Frederikssund Kommune.

17. maj 2022Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, hvor cyklister og bilister møder hinanden hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagnen kan ses på plakater ved kryds men også på cykelstierne. Foto: Frederikssund Kommune.

16. maj 2022Klimakassen bliver nyt bykontor i Vinge

Klimakassen er navnet på det hus, der i løbet af juni måned vil skyde op på et areal lige nord for Vinge Station. Blandt meget andet skal huset fungere som bykontor for vingeprojektet.
Visualisering af Klimakassen ved Vinge Station. Visualisering: P+P Arkitekter.

12. maj 2022Fisketur efter hornfisk i Roskilde Fjord

Drømmer du om at komme ud på en vaskeægte fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur med en erfaren Fishing Zealand guide til Roskilde Fjord.
Fire hornfisk på land. Foto: Fishing Zealand.

11. maj 2022Sundhedspolitikken blev sparket i gang

Cirka 60 personer var mødt op, da der var kickoff arrangement for Frederikssund Kommunes nye sundhedspolitik, som har fået navnet Sammen om sundhed. Til arrangementet blev der delt viden og ideer til, hvordan sundheden kan øges for kommunens borgere, både fysisk og mentalt.
Deltagerne i workshops fik en god snak sammen om de tre temaer i Sundhedspolitikken. Foto: Frederikssund Kommune.

11. maj 2022Nyt træningstilbud for borgere med demens

Frederikssund Kommune tilbyder nu fysisk og motorisk træning til borgere med en demenssygdom. Træningen foregår på små hold og er tilpasset den enkelte.
Fysisk træning. Foto: Frederikssund Kommune, Line Skaarup Højlyng.

10. maj 2022PCR testcenter lukker

På grund af faldende efterspørgsel på test for Corona har Region Hovedstaden besluttet at lukke alle såkaldte testsatellitter.
Illustration af bakteriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay.

10. maj 2022Sluttidspunkt for MitID er rykket

Grundet den ekstra travlhed, som mange kommuner oplever med at hjælpe borgere over på MitID, er sluttidspunktet for overgangen til MitID rykket til den 31. oktober 2022.
MitID logo.