Frederikssund Kommunes logo
1. oktober 2023

Info om politiske dagsordner

Fra 1. oktober 2023 og frem til cirka 1. december 2023, vil det kun være muligt at se den seneste dagsorden eller det seneste referat fra byrådets og de politiske udvalgs møder på vores hjemmeside. Det vil desuden alene være selve dagsordnerne eller referaterne som kan læses på hjemmesiden. Bilag vil ikke være tilgængelige.

I samme periode vil den daglige e-mailservice med opdateringer om nye dagsordner eller referater også være ude af drift.

Midlertidig ændring

Ændringen er som sagt midlertidig. Den skyldes, at vores hidtidige leverandør af teknikken bag publiceringen af dagsordner og referater har opsagt samarbejdet. Da kommunen samtidig står over for at flytte sine hjemmesider til et nyt servercenter omkring 1. november, vil vores nye løsning til at vise dagsordner og referater først kunne færdiggøres efterfølgende. 

Når al teknikken er på plads igen, vil dagsordner og referater kunne læses som hidtil, inklusive bilag. Alle, som allerede er tilmeldt vores nyhedsservice, vil også igen automatisk modtage e-mails ved opdateringer når al teknikken er på plads.

Byrådsdagsorden i papirformat. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.Frem til cirka 1. december 2023 bliver publiceringen af dagsordner og referater lidt mere håndholdt - men dog ikke i papirformat, som på billedet.

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune.