Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

20. november 2023Kom til åbent hus på SOSU H

SOSU H i Frederikssund holder åbent hus for alle interesserede tirsdag den 28. november 2023, og lige inden er der et særligt arrangement for ledige, der er nysgerrige på fremtidsmulighederne med en social- og sundhedsuddannelse.
Social- og sundhedsmedarbejdere kigger på en figur af overkroppen og dens skelet. Foto: Frederikssund Kommune.

17. november 2023Akutbilen er kommet til Skibby

Tidligere på året placerede Region Hovedstaden en akutbil ved Frederikssund Hospital, som skal forkorte responstiderne i Hornsherred. Fredag den 17. november blev det så markeret, at akutbilen nu er kommet til sin endelige placering i Skibby.
Møde ved akutbilen. Fra højre: Regionsrådsformand Lars Gaardhøj, borgmester Tina Tving Stauning, paramediciner Frederik Nielsen, cheflæge for 112 Anders Damm-Hejmdal og kommunaldirektør Torben Kjærgaard.

14. november 2023Julemarked på Højagergaard

Så er det tid til årets populære julemarked på Højagergaard – den gamle landbrugsejendom, der hører under AKU Centret i Frederikssund Kommune. Julemarkedet afholdes 25. og 26. november kl. 10-15.
Et drivhus fyldt med røde og hvide julestjerner. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2023Juletræerne tændes i byerne

Fredag den 17. november kl. 16 – 18 vil borgmesteren og julemanden tænde juletræerne i Frederikssund. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag for børn og voksne med lys, julegodter og god julestemning i hele bymidten. Se juletræsarrangementer i byerne her.
Mange mennesker forsamlet på Torvet i Frederikssund til juletræstændingen i 2022. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

9. november 2023Fortæl os om dit møde med kommunen

I et nyt spørgeskema kan du nu fortælle kommunen, hvad der gik godt, og hvad der gik mindre godt i dit møde med kommunen. Undersøgelsens resultater skal bruges i det nye udvalg, der arbejder med det gode borgerforløb.
Medarbejder på kontor taler i telefon. Foto: Frederikssund Kommune.

6. november 2023Cykelglade børn fik præmier

I år var flere elever end nogensinde før med i Alle Børn Cykler, og forleden var det så tid til at præmiere de heldige vindere.
1. gult hold på Slotsparkens Friskole vandt is til hele klassen. Foto: Frederikssund Kommune.

2. november 2023Byer skal blomstre endnu mere

Som et led i kommunens strategi for at fremme biodiversiteten er projekt Blomster i Byen i gang igen. Projektet er en indsats over flere år, hvor kommune vil øge mængden af blomster i byerne til gavn ikke mindst for plante- og dyrelivet.
Blomstrende eng med hvide og lyserøde blomster. Foto: Frederikssund Kommune.

30. oktober 2023Vi skifter webservere

Tirsdag den 31. oktober 2023 flytter frederikssund.dk og vores institutioners hjemmesider til nye servere. Det kan give lidt knas på linjen.
Internet router med netkabler. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.