Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

5. oktober 2023Hyggelige aktiviteter i efterårsferien

Tiden går stærkt og 2023 er allerede ved at være nået til det punkt på året, hvor børnene får efterårsferie fra skolen. Igen i år er der flere hyggelige aktiviteter for børn og deres familier i ferien.
Selsø Slot omhyllet af efterårsfarver i skoven. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

4. oktober 2023Elever fik jord under neglene på Science Day

En del af skoleeleverne i Frederikssund Kommune havde onsdag den 4. oktober en noget anderledes dag end de plejer. Fem klasser deltog nemlig i Science Day, der har til formål at give de unge et praktisk indblik i naturvidenskabelige og teknologiske fag.
Der øves i at flække chaussésten. Foto: Frederikssund Kommune.

4. oktober 2023Vaccinationer i gang igen

Igen i år kan nogle borgere blive vaccineret mod influenza og covid-19. Hvis du er over 65 år eller hvis du er i en risikogruppe, kan du få en gratis vaccination.
Kanyler med vacciner klar til brug. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

3. oktober 2023Planstrategi 2023 i høring

Forslag til Planstrategi 2023 præsenterer Byrådets mål og strategi for udviklingen af Frederikssund Kommune. På Byrådets møde den 27. september blev strategien sendt i otte ugers offentlig høring.
Oversigt over nyt boligkvarter i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.

2. oktober 2023Flere end 200 børn har fået Fritidspas

Siden maj 2022 har børn og unge i Frederikssund Kommune kunne få et Fritidspas. Det giver dem mulighed for at gå til en fritidsaktivitet, selvom der ikke er ressourcer til det i familien, og indtil nu har flere end 200 børn fået glæde af fritidspasset. Og nu har Byrådet besluttet, at Fritidspas skal fortsætte de næste fire år.
To fodboldspillere kæmper om bolden. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. oktober 2023Info om politiske dagsordner

I oktober og november 2023 kan man alene se dagsorden eller referat af seneste møde i Byrådet og de politiske udvalg på hjemmesiden. Bilag vil ikke være tilgængelige.
Byrådsdagsorden i papirformat. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

29. september 2023Invitation til Erhvervskonferencen 2023

Temaet for dette års erhvervskonference er ”Fremtidens arbejdskraft – de unge som det bedste aktiv”. Konferencen holdes hos FGU Nordsjælland i Skibby den 14. november.
En tømrer arbejder på et tag. Foto: Frederikssund Kommune.

26. september 2023Fiskeri i efterårsferien for hele familien

For børnefamilier er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold ved Grønlien Sø – med en fiskestang i hånden og en guide fra Fishing Zealand.
Dreng holder karpe i hånden. Foto: Fishing Zealand.

22. september 2023Gå på opdagelse i Frede Stærs Postyrium

Der bliver rig mulighed for at få et kig bag teatrets verden, når Frede Stærs Postyrium på hjul kommer til Frederikssund. Det er Det Kongelige Teaters mobile børneunivers, hvor børn kan træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik.
Frede Stærs Postyrium på hjul. Illustration: Det Kongelige Teater.

22. september 2023Forurening i Skallen Havn undersøges

Frederikssund Kommune er i gang med at undersøge omfanget af en forurening i Skallen Havn som følge af en sunket båd. Beredskabet har udlagt flydespærring, så forureningen ikke spreder sig.
Forurening i vandet ved Skallen Havn. Foto: Frederikssund Kommune.