Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

26. oktober 2023Byrådet har fastsat sagsbehandlingsfrister på det sociale område

Byrådet har besluttet, hvilke sagsbehandlingsfrister der skal være på det sociale område i de kommende år. Sagsbehandlingsfristerne viser, hvor lang tid der må forventes at gå fra kommunen modtager en ansøgning om hjælp og til at der er truffet en afgørelse. Fristerne fastsættes så de både er forsvarlige i forhold til sagsbehandlingens kvalitet og så de er realistiske.
Indgang til Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund Kommune.

25. oktober 2023Byrådsmedlem modtager Ridderkorset

Som optakt til onsdagens byrådsmøde fik byrådsmedlem og formand for Folkeoplysningsudvalget Kenneth Jensen (A) overrakt Dannebrogordenens Ridderkors for sin mangeårige indsats i Frederikssund Kommune.
Kenneth Jensen modtager Ridderkorset, der overrækkes af borgmester Tina Tving Stauning. Foto: Frederikssund Kommune.

25. oktober 2023Rejsegilde på Kultur- og havnebadet

Arbejdet med Kultur- og havnebadet på kulturhavnen i Frederikssund er nu så langt, at der onsdag den 25. oktober blev holdt rejsegilde.
Kultur- og havnebadet ved indsejlingen til Frederikssund Havn. Foto: Frederikssund Kommune.

14. oktober 2023Varslinger om forhøjet vandstand

DMI varsler forhøjet vandstand i Roskilde Fjord søndag den 15. oktober tidligt om morgenen. Kommunens kriseberedskab holder nøje øje med tallene.
Vandstandsprognose for Kignæs Havn lørdag den 14. oktober 2023 klokken 20.00.

12. oktober 2023Kulturpersonlighed vinder Kulturpris 2023

Vinderen af kulturpris 2023 er Verner Bylov Larsen. Han har i en lang årrække arbejdet for kulturen i Frederikssund Kommune på en række fronter. Torsdag den 12. oktober modtog han så årets kulturpris ved et arrangement i Langes Magasin.
Kulturprisvinder 2023, Verner Bylov Larsen. Foto: Frederikssund Kommune.

10. oktober 2023Ny partnerskabsaftale med Trasbo A/S

En ny partnerskabsaftale mellem virksomheden Trasbo A/S og Frederikssund Kommune skal skabe bedre jobmuligheder for borgere og flere kvalificerede medarbejdere til virksomheden.
Udvalgsformand for Job, Erhverv og Kultur Michael Tøgersen giver hånd til ejer og direktør Birgitte Trasbo på den nye partnerskabsaftale. Foto: Frederikssund Kommune.

10. oktober 2023KOL-café om bedre søvn og trivsel med KOL

Du inviteres til gratis tværsektoriel KOL-café. Kom og bliv klogere på søvnens betydning og få idéer til, hvad du kan gøre for at opnå en bedre søvn. Du vil bl.a. høre om bekymringssøvnløshed, sovemedicin og kronisk sygdoms påvirkning på søvnen.
Farvede bogstaver danner ordet KOL. Foto: Colourbox.