Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

21. december 2023Ekstra sikring af havn og midtby

Krisestaben har torsdag morgen besluttet at iværksætte arbejdet med bygning af et dige af sandsække ved Nordre Pakhusvewj i Frederikssund.
Kort over vandstand og diger ved Nordre Pakhusvej i Frederikssund. Grafik: Frederikssund Kommune.

20. december 2023Watertubes – flere veje berøres

Arbejdet med udlægning af watertubes forskellige steder i Frederikssund er i fuld gang. I den forbindelse lukkes Færgevej fra kl. 16 onsdag helt på strækningen fra Jenriksvej til J.F. Willumsensvej. Også Strandvej vil som varslet blive lukket pga. udlægningen af watertubes.
Arbejdet med udlæggelse af watertubes er i fuld gang i de sidste timer med dagslys. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

20. december 2023Evakuering af borgere

Frederikssund Kommunes døgnpleje kontakter alle brugere af døgnplejen i de områder, der er i risiko for at blive oversvømmet med henblik på at afklare deres situation og deres evt. brug for hjælp.
Strandvej med vandet piskende ind over. Foto: Frederikssund Kommune,  Kenneth Jensen

19. december 2023Watertubes lægges ud onsdag

Onsdag den 20. december kl. 10.00 påbegynder Frederiksborg Brand og Redning udlægning af watertubes.
Watertubes langs Strandvej i Frederikssund ved stromfloden Malik i januar 2022. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

19. december 2023Sandsække og watertubes er på vej

Kommunens watertubes er begyndt at ankomme fra depotet i Kalundborg, og hos Vej og Park knokles der på med at få kørt sandsække ud hele aftenen og natten.
Hos Vej og Park knokles der på med sandsækkene. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.