Frederikssund Kommunes logo

Fornyelse af kørekort

Fornyelse af kørekort skal ske ved personlig henvendelse i Borgercenter. 

Orientering om ny forordning

På baggrund af covid-19 har EU vedtaget en midlertidig forordning, der forlænger fristen for fornyelse af kørekort. Det betyder, at indehaverne af disse kørekort automatisk får forlænget gyldigheden via forordningen. Der skal således ikke udstedes et nyt kort.

Gyldighedstiden af kørekort, som udløber i perioden 1. februar til 31. august 2020 forlænges automatisk med syv måneder.

Forlængelsen af gyldighedstiden gælder for samtlige kørekortskategorier.

Kørekort fornyelse, ændring og tidsbestilling 

Hvis du ønsker du at få udstedt et nyt kørekort, skal du møde personligt op i et kommunalt Borgercenter. Det behøver ikke være din bopælskommune.

Bestil tid til fornyelse af kørekort.     

Læs mere om ansøgning eller fornyelse af kørekort.

Der skal bruges et foto, ved bestilling af nyt kørekort. I Frederikssund kommune, kan du selv tage billede i vores selvbetjeningsfotoautomat, som står i forhallen på rådhuset, et foto koster kr. 60,-, du vil ikke få billedet udleveret efterfølgende.

Når du skal have kørekort for første gang, skal du henvende dig til en køreskole som vejleder dig om hele forløbet i forhold til ansøgning, undervisning, køreprøve og ansøgning. Det er politiet som afholder køreprøver og afgør sager om f.eks. helbredsspørgsmål.

Læs også

Politiets info om kørekort

Politiets info om AT-kurser (Alkohol- og trafikkurser)

Internationalt kørekort

Kørekort til knallert - knallertbevis

Priser på kørekort