Alkoholbehandling

Har du et ønske om et liv uden rusmidler? Alkoholbehandling er et tilbud til dig, der gerne vil ændre alkoholvaner.

Problemer med alkohol kan ramme mennesker i alle aldre og stillinger i samfundet. Du kan få gratis rådgivning og behandling i kommunens rusmiddelcenter, hvis du på den ene eller anden måde oplever, at du har udfordringer i din hverdag på grund af dit alkoholforbrug. Det kan være udfordringer i familien, på arbejdet, fysisk eller psykisk.

Alkoholbehandlingen er et kommunalt tilbud, og du kan være anonym, hvis du ønsker det. Du behøver ingen henvisning. 

Ring til Novavi Frederikssund på tlf: 39 45 54 40 i dag og få en tid med det samme.

Læs mere om Novavi

Samtaler til pårørende

Er du familiemedlem eller nær pårørende til en alkoholafhængig, befinder du dig sikkert ofte midt i alle de problemer, som et stort alkoholforbrug kan medføre. Kommunens alkoholbehandling Novavi kan hjælpe dig med rådgivning om at håndtere de svære situationer som pårørende.

Ring til Novavi Frederikssund på tlf: 39 45 54 40 i dag og få en tid med det samme.

Er du barn eller ung?

Er du en del af en familie, hvor alkohol fylder i hverdagen, kan du også få gratis hjælp. 

Kommunens tilbud til børn og unge hedder Ung Revers og de tilbyder gratis hjælp til børn og unge under 25 år, som vokser op/er vokset op i familier med misbrug. I Ung Revers ved de, hvad alkohol og stoffer kan gøre ved en familie. De ved også, at man som barn og ung ofte går rundt med det alene. Ung Revers vil hjælpe dig til et liv uden familiens rus.

Ung Revers samtaleforløb er gratis og alle kan henvende sig til Ung Revers.

Er du over 18 år kan du deltage anonymt, men er du under 18 år kræves samtykke fra dine forældre for, at du kan deltage i et forløb hos Ung Revers.

På Ung Revers hjemmeside www.ungrevers.dk kan du stille spørgsmål til brevkassen og chatte med en behandler. Find også Ung Revers på Instagram, Facebook og Youtube.

Ring anonymt og uforpligtende til Ung Revers i Frederikssund på tlf: 23 70 89 56 / 23 69 46 31