Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

22. september 2021Konference om seniorboliger

Udvalget for By og Land inviterer til konference om seniorboliger med dialog om fremtidens boform for ældre den 8. oktober.
Stue med møbler og en potteplante. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

19. september 202182 nye borgere på guidet tur

Stemningen var god, da 82 nye borgere var på guidet tur med borgmesteren rundt i hele Frederikssund Kommune. Bussen var fyldt op og de nye borgere fik set lidt af alt det, deres nye kommune har at byde på.
Nye borgere i bussen på vej rundt i Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune.

17. september 2021Destination Fjordlandet klar med ny strategi

Turismeorganisationen Destination Fjordlandet vil sammen med lokale og nationale turismeaktører løfte udviklingen til nye højder i Frederikssund, Lejre og Roskilde Kommuner, og har netop lanceret sin første strategi for området.
Kajak på Roskilde Fjord. Foto: Thomas Kær Mahler.

17. september 2021Paralympiske lege på Kæret

Selvom man har et fysisk eller mentalt handicap, kan man sagtens dyrke sport og idræt. Det var budskabet til eleverne, da Kærholm afdeling Kæret holdt paralympiske lege for alle eleverne.
Længdespring var en af de fire discipliner ved de paralympiske lege på Kæret. Foto: Frederikssund Kommune.

17. september 2021Enigt Byråd bag budgetaftale

Det er et enigt Byråd i Frederikssund Kommune, som står bag den netop indgåede budgetaftale for 2022 – 2025. En budgetaftale, der sikrer flere midler til de centrale velfærdsområder samt har fokus på blandt andet den grønne omstilling, arbejdsmarkedsindsatsen og de langsigtede investeringer.
Fra venstre ses: Maria Katarina Nielsen (R), Inge Messerschmidt (O), Pelle Andersen Harild (Ø), Tina Tving Stauning (S), Niels Martin Viuff (C), borgmester John Schmidt Andersen (V), Ole Frimann Hansen (SF), Hans Andersen (V). Foto: Frederikssund Kommune.

16. september 20213. klasser får vigtig cykeltræning

I samarbejde med Dansk Skolecykling tilbyder Frederikssund Kommune alle 3. klasses elever en dag med cykeltræning og cyklistprøve. Gode cykelfærdigheder er ekstra vigtige i den mørke årstid.
Michael Bremer fra Dansk Skolecykling instruerer eleverne i dagens opgaver. Foto: Frederikssund Kommune.

15. september 2021Nyt samarbejde om skåne- og fleksjob

Frederikssund kommune indgår spændende nyt samarbejde med KLAPjob om at skabe skånejobs til borgere med udviklingshandicap og fleksjob til unge STU-elever.
Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og leder af KLAPjob Claus Bergman Hansen giver hånd på borgmesterkontoret efter underskrivelsen af samarbejdsaftalen. Foto: Frederikssund Kommune.