Frederikssund Kommunes logo
10. august 2023

Aktiv Fritid ude nu med masser af fritidstilbud

- I år kan du finde intet mindre end 169 foreninger og aftenskoler i kataloget. De tilbyder muligheder, som vi skylder de frivillige ildsjæle i vores foreninger al mulig tak for at muliggøre. Ingen tvivl om, at fritidslivet lever i vores kommune, hvilket et støt stigende medlemstal i mange foreninger også vidner om., siger formand for Folkeoplysningsudvalget, Kenneth Jensen (A).

Husstandsomdeles

Kataloget bliver husstandsomdelt i løbet af uge 32 i Frederikssund Kommune. Hvis du har ”nej tak til reklamer”, og alligevel gerne vil have et eksemplar, kan du finde det på Frederikssund Bibliotekerne, på idrætsanlæggene og i Klimakassen i Vinge. Du kan også finde det online på kommunens hjemmeside.

Der er mange forskellige fritidstilbud at vælge mellem, og der er noget for alle aldre.

Hvis man som barn eller ung har behov for støtte i form af kontingent eller fritidsvejledning, kan man læse mere om muligheden for dette på www.fritidspas.frederikssund.dk.

Aftenskolernes tilbud

I hæftet kan du også se, hvilke aftenskoler der er i kommunen. Hvis du vil vide mere om aftenskolernes forskellige hold og aktiviteter, kan du kigge på siden aftenskole.nu. Her kan du nemt finde det helt rigtige aftenskoletilbud for dig.