Frederikssund Kommunes logo
9. august 2023

Stadig billetter til Danmarks største cykelløb for børn i Frederikssund

Der skal trædes i pedalerne, når Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn, Kids Tour, kommer til Frederikssund i år. Frederikssund Kommune har nemlig igen i år valgt at være værtsby for cykelbegivenheden. Sidste år foregik det i Slangerup, men i år lægger Kids Tour vejen forbi Frederikssund lørdag den 12. august, hvor I kan opleve en dag fyldt med cykelsjov og gratis aktiviteter for hele familien på Cirkuspladsen ved Kalvøen.

Selve cykelruten er en ca. 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafik. Børnene kører et antal omgange efter alder og formåen, og så får de naturligvis en medalje, når de kommer i mål.

Læs mere om løbet og find billetter på Kids Tours hjemmeside.

- Jeg glæder mig til, at Kids Tour kommer til Frederikssund og til igen i år at se mange cykelglade børn deltage. Sidste år var en stor fornøjelse, og jeg håber meget, at endnu flere børn vil deltage i år. Kids Tour er et rigtig godt arrangement, der kan give endnu flere børn lyst til og mod på at hoppe op på cyklen og blive dygtige cyklister. For mig som borgmester er det altid en stor glæde, når der sker noget i kommunen, som kan samle os på kryds og tværs af alder, bygrænser og interesser, og det synes jeg, at sådan noget som Kids Tour kan, siger borgmester i Frederikssund Kommune, Tina Tving Stauning (A).

Fokus på trafiksikkerhed og sunde værdier

Kids Tour er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år og afholdes som en landsdækkende begivenhed, hvor en række byer skiftes til at være værtsby for løbet. Hovedtemaerne er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter på pladsen. På stævnepladsen vil børnene bl.a. have mulighed for at træne trafikkens regler på Trafiklegepladsen.

Kids Tour arrangeres af Børneulykkesfonden i samarbejde med Frederikssund Kommune. Kids Tour støttes af Jyske Bank som hovedsponsor og al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for bl.a. at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

Kids Tour 2023. Foto: Børneulykkesfonden.Kids Tour 2023.

Foto: Børneulykkesfonden.