Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

29. april 2022Økonomisk støtte til varme- og elregningen

Folketinget har vedtaget en økonomisk hjælpepakke til borgere, der har svært ved at betale de stigende el- og varmeudgifter. Er du i gruppen, der kan få økonomisk hjælp, vil du automatisk få udbetalt pengene i august eller september.
Termostat på radiator. Foto: Pixabay.

29. april 2022Banedanmark støjer i uge 19, 20 og 21

Banedanmark skal foretage blandt andet sporjusteringer og reparationer på strækningen fra Frederikssund til Ølstykke. Arbejdet vil foregå om natten og kan være støjende.
S-tog holder på Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune.

28. april 2022Ny naturstrategi vedtaget

Byrådet har netop vedtaget en ny naturstrategi, der sætter retning for, hvordan kommunen skal forvalte naturen. Herunder blandt andet hvordan der skal arbejdes for at sikre biodiversiteten, beskytter truede dyr og planter samt arbejde med skovrejsning i kommunens landområder.
Grønt område med mælkebøtter ud til fjorden. Foto: Frederikssund Kommune.

28. april 2022Forårsmarked på Højagergaard

Så står foråret og sommeren for døren, og det er tid til årets forårsmarked på Højagergaard. I år foregår det i weekenden den 7. og 8. maj med salg af planter og produkter fra Højagergaards produktion.
Gårdspladsen på højagergaard. Foto: Frederikssund Kommune..

26. april 2022Tryghed og kriminalitet til debat på borgermøde

Der kom fakta på bordet om kriminaliteten i Frederikssund, da Frederikssund Kommune havde inviteret til borgermøde om emnet mandag den 25. april. Og ifølge statistikken er Frederikssund Kommune meget gennemsnitlig.
Panelet fra venstre: Borgmester Tina Tving Stauning, centerchef for Familie og Rådgivning Laila Lunddorf, centerchef for Børn og Skole Trine Venbjerg Hansen, områdebetjent Lars Thomsen, områdebetjent Michael Dettmann, SSP-koordinator Jacob Jørgensen.

22. april 2022Dialogaftener med socialpsykiatrien

Pårørende til borgere med psykosociale udfordringer kan nu komme til dialogaftener i maj og juni med forskellige temaer inden for socialpsykiatrien.
Hænder holder en spirende plante. Foto: Colourbox.

22. april 2022Borgmesteren blev budt velkommen

Mange var mødt frem ved tiltrædelsesreceptionen for borgmester Tina Tving Stauning. Hun blev budt velkommen til jobbet med både taler og gaver.
Fra venstre er det byrådsmedlem for De Konservative Therese Hejnfelt, byrådsmedlem for Venstre Michael Thøgersen, byrådsmedlem for SF Anna Poulsen og borgmester Tina Tving Stauning. Foto: Frederikssund Kommune.

20. april 2022Vær med til at plante en ny skov

I den kommende tid vil en ny skov opstå lige syd for Slangerup. Fredag den 29. april kan du være med til at sætte træer i jorden til den nye Hørup Folkeskov.
Kort over den kommende skov. Kort: Frederikssund Kommune.

19. april 2022Vil du være med til at udvikle dit lokalområde?

Frederikssund Kommune er kommet med på listen over kommuner, hvor lokale aktionsgrupper (LAG) kan søge støtte til lokale projekter. I samarbejde med Lejre Kommune inviterer Frederikssund Kommune derfor til informationsmøde om oprettelse af en ny lokal aktionsgruppe.
Udsnit af Skuldelev. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.