Frederikssund Kommunes logo
30. juni 2023

Værdighed, sociale relationer og kvalitet på Blakkemøllegård

Handi Life Sport producerer og sælger sportsudstyr til handicappede samt udsatte borgere og er bl.a. leverandør til de Paralympiske Lege. Virksomheden er en eksportvirksomhed, der sælger udstyr til hele verden med Japan som deres største marked.

Virksomheden arbejder for at skabe værdighed for borgeren gennem produkter af højeste kvalitet, der giver mulighed for bevægelse gennem sport. Sport skaber samtidig sociale relationer, som er vigtige for trivslen og dermed velfærden.

Til virksomhedsbesøget faldt snakken på samarbejdet med erhvervshusene og kommunen samt kommunikation.

- Jeg er benovet over, at vi har så stærke virksomheder i Frederikssund Kommune. Det er givende at se, hvordan virksomheden drives med stor succes i et nichepræget marked – til fordel for borgere med særlige behov lokalt såvel som globalt. Et besøg som dette giver godt indblik i virksomhedernes dagligdag, så vi som kommune hele tiden kan blive klogere på deres behov., udtaler borgmester Tina Tving Stauning.

Borgmesteren på besøg hos Handi Life Sport. Fra højre: Produktchef Morten Radich, Borgmester Tina Tving Stauning, Bestyrelsesformand og President Jens Bromann, Direktør Kirsten Bromann, Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed Mie Helene Andresen. Foto: Frederikssund Kommune.Borgmesteren på besøg hos Handi Life Sport. Fra højre: Produktchef Morten Radich, Borgmester Tina Tving Stauning, Bestyrelsesformand og President Jens Bromann, Direktør Kirsten Bromann, Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed Mie Helene Andresen.

Foto: Frederikssund Kommune.