Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

12. april 2022Mobilitet med mindre CO2

Frederikssund Kommune har inviteret en række borgere og virksomheder til at komme med forslag til, hvordan transportsektoren CO2-udledning kan nedbringes. Resultaterne skal bruges i kommunens kommende mobilitetsplan.
Deltagere lytter til oplæg om mobilitet i lokale på UNORD. Foto: Frederikssund Kommune.

11. april 2022Reception for borgmesteren

Ved årsskiftet fik Frederikssund Kommune ny borgmester, da Tina Tving Stauning satte sig i borgmesterstolen. Fredag den 22. april holdes der tiltrædelsesreception på rådhuset i Frederikssund.
Tina Tving Stauning. Foto: Frederikssund Kommune.

11. april 2022Få ny viden til din virksomhed

På en inspirationsdag hos Erhvervshus Hovedstaden kan du få inspiration til, hvordan et samarbejde med en studerende eller forsker kan give netop din virksomhed værdi og nye perspektiver på rekruttering og udvikling.
Gravemaskine flytter jord. Foto: Frederikssund Kommune.

7. april 2022Nye statsborgere til grundlovsceremoni

Både den 1. og den 7. april holdt Frederikssund Kommune grundlovsceremoni for nye statsborgere. I alt har 10 nye statsborgere skrevet under på, at de vil overholde Grundloven.
Fire af de nye statsborgere sammen med borgmesteren. Fra venstre: Marzanna Erslev Due, Pieter Frederik Brink, borgmester Tina Tving Stauning, Xenia Alexandrovna Michaelsen, Peter Bernard Pearson.

7. april 2022Testcenter reducerer åbningstid

Landets PCR-testcentre indskrænker åbningstiden fra mandag den 11. april. Der er helt lukket i helligdagene i påsken. Se de nye åbningstider her.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay

6. april 2022Beplantning ryddes til ny sti

I forbindelse med byggemodning af et areal i Slangerup skal der etableres en dobbeltrettet sti langs Jordhøjvej. Beplantningen ind mod boldbanerne skal derfor ryddes, men den bliver etableret igen senere på året.
Jordhøjvej, Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune.

6. april 2022Kom og vær med som frivillig

Er du god til at bage vafler eller til at lave noget kreativt? Er du glad for gymnastik eller banko? Så er du måske en af de nye frivillige som omsorgscentrene Tolleruphøj og Solgården søger lige nu til en masse spændende aktiviteter sammen med beboerne.
Kvinde arbejder med et dukkehus. Foto: Frederikssund Kommune.